קידום אתר

• פותח הנושא am51
  • פורסם בתאריך

am51

New member
קידום אתר

שלום לכולם ובהצלחה לפורום החדש שהולך להיות אחד הפורומים החשובים שאלתי היא כזו: האתר שלי הסתיים והוא עלה לאוויר מה הדרך הטובה ביותר לקדם את האתר במנועי החיפוש ובעיקר גוגל איך אני יודע שהאתר שלי בנוי נכון ויקודם בגוגל או כל מנוע חיפוש אחר ? האם יש דרך לבדוק אם האתר שלי נכנס לרשימה של מנוע החיפוש? בברכה

אופיר @

New member
ברוך הבא ../images/Emo145.gif

הדרך הטובה ביותר לקדם אתר היא תורה שלמה ולא על קצה המזלג. הרעיון מאחורי קידום אתר היא לגרום לאתר להיות רלוונטי יותר מאתרים אחרים מבחינת מנועי החיפוש, איך גורמים למנועי החיפוש להבין שהאתר הוא אכן רלוונטי? תוכן ,תוכן ותוכן . הרבה תוכן איכותי זה הבסיס . כמו כן יש לבצע אופטימיזציה כדי להציג את התכנים בצורה הברורה ביותר לגולשים ולמנועי חיפוש . אופטימיזציה לקוד כדי להפוך אותו לברור יותר וממוקד . מה כתובת האתר? בהצלחה

BRONCO

New member
קידום אתר

כתובת האתר www.topseal.com ניסיתי להכניס את מירב התוכן המתאים אבל משום מה אני לא מצליח לראות את האתר בגוגל תחת חיפוש נושאים אשר קשורים לתחום מה הכוונה לאופטימיזציה לא כל כך הבנתי ? בברכה

אופיר @

New member
האתר מאונדקס בגוגל

ואפשר לראות כאן אפשר היה לבנות אותו נכון יותר כי כרגע גוגל מתקשה לאתר את העמודים שבו (בעיקר בגלל תפריט הפלאש) ולכן אונדקסו פחות מ 10 עמודים למרות שיש הרבה יותר .

BRONCO

New member
תודה האם אתה יכול

להסביר מה הם הטעויות בבניה מעבר לפלאש על מנת לנסות ולתקן את המצב את המצב בגוגל בלינק שצרפת רואים שגוגל מזהה את האתר דרך חברת האכסון ומשם מגיע לאתר שלי מה אני צריך לעשות על מנת שהאתר יהיה עצמאי ללא תלות בחברת האכסון מקווה שהסברתי נכון בברכה

אופיר @

New member
לא ברור מה הקשר לחברת האחסון

האתר מאונדקס בגוגל בדומיין שכתבת אבל רק 3 עמודים מאונדקסים .

למעלה