קידום אתר חדש

alonbb1

New member
קידום אתר חדש

היי, בקרוב אני מקים אתר לחברה העוסקת בשירותי "בדק בית". כמה שאלות למומחים: 1. האם יש לי סיכוי להגיע לעמוד הראשון בגוגל ללא קידום אתרים מקצועי ? 2. האם ניתן להוסיף את האתר למנועי החיפוש באופן עצמאי ? אם כן, כיצד? 3. ראיתי מחירונים של קידום אתרים וזה נראה לי מעבר לתקציב שלי כרגע. האם ניתן להוזיל עלויות של קידום מקצועי באיזשהי דרך? 4. האם יש חשיבות לשם החברה, בכל הקשור למיקום במנועי חיפוש ? ז"א לדוגמא שם שקשור לתחום כמו "המומחים לבית" לעומת שם סתמי וקליט ? תודה ולילה טוב ! אלון

danielee

New member
היי, כמה תשובות

ככה: 1. הסיכוי קיים, השאלה באיזה מילות מפתח וכמה זמן אתה משקיע בזה. קידום אתרים מקצועי יניב תוצאות יותר טובות וגם יעשה בצורה הנכונה כמובן בלי טעויות. 2. לכל מנוע חיפוש יש אפשרות "הוסף אתר" . 3. ניתן להוזיל עלויות, אתה יכול לשכור מקדם אתרים לדחיפה הראשונית של האתר והאופטימזציה ואז לתת לאתר "להתברג" בתוצאות לבד. כמובן שעבודת הקידום היא לא תהליך מהיר במיוחד. 4. ודאי. אם למשל אתרך עוסק בדגים והכתובת שלך תהיה www.fish.com - זה מעולה. אף אחד לא יכול להגיד לך כמה אחוזים מהדירוג הכללי זה נותן לך אבל ידוע ששילוב מילת המפתח בדומיין זה אחד הפרמטרים לשכלול בתוצאות החיפוש. לגבי סעיף 3, אשמח לספק לך שירות בנושא האופטימזציה הראשונית..צור איתי קשר במסר אם זה רלוונטי.

דלמטית

New member
אוח ילד../images/Emo20.gif הדומיין היה תופס יותר בקידום חו"ל

אם כבר מדובר בקידום אתר בארץ- מומלץ לעשות שימוש בכתובות עמודים בעברית. אבל..!! first things first: 1. השאלה באיזה ביטויים הייתם רוצים לקדם את האתר- במידה ומדובר בביטויים כמו ''שיפוצים'' כמובן שתהיה תחרות גדולה [גם אם לצורך העניין תפנו לחברת קידום מקצועית]. לגבי תשובה 2 "הוסף אתר". לא כל אתר אינדקסים הוא איכותי, יש כמה אתרים [סליחה] זבלה שברגע שאתה מוסיף אליהם קישור הם יוצרים לך URL נוסף לעמוד הבית ובכך יוצרים כפילות שלו וכל מיני.. הייתי מציעה לך לרשום באתרים הגדולים והמוכרים קודם [תפוז, נענע, וואלה, ושאר ירקות]. שאלה 3 - כמובן שניתן להוזיל עלויות- אדם שמקדם באופן עצמאי מול חברה כלכלית שמטרותיה רווח הם שני דברים שונים. מאחר ומדובר באתר חדש קח בחשבון שהקידום הוא תהליך- אין קסמים והדברים לא יקרו בתוך ימים. יש גם להזהר מאוד שלא לבצע מספר רב מדי של פעולות בטווח קצר. טיפ ל3: danielee אחלה בחלה אחלה בחלה אחלה בחלה אחלה (מניסיון), תוכל לקחת אותו לנסיעת מבחן
בהצלחה !!!

למעלה