קידום אתרים

קידום אתרים

האם מערכת להזמנת שרותי קידום אתרים (חו"ל בלבד) לפי חבילות כגון: 50 קישורים חד כיווניים, רישום למנועי חיפוש, הפצת הודעה לעיתונות וכו' יכולה להתאים לשוק הישראלי? זה פורמט מאוד מקובל בארה"ב ומעניין אותי האם יש שירותים בסגנון הזה כאן בישראל... כמו-כן, מה נתח השוק של קידום אתרים בחו"ל, לעומת קידום בישראל?

seostar

New member
בחו"ל הכל הרבה יותר גדול

יותר אתרים, יותר תחרות, יותר אפשרויות והרבה יותר כסף. הבעיה בארץ שהכל קטן ויקר כמו עלויות אחסון, רישום דומיינים, דירות ואפילו חמאה וחלב וכן הלאה..... ככה שאני די בספק אם מישהו יוכל להציע חבילות כאלו במחירים תחרותיים של 1000 קישורים ב 10$. (דרך אגב ההודים נכנסו לתחומים האלו חזק מאוד ובמחירים די סבירים וכל זה רק בגלל שהם משחקים בשוק הבינלאומי). מה גם שהישראלים לא ממהרים לפתוח את הארנק. אבל תמיד אפשר לנסות.

תשמע

בארץ זה לא עובד ככה. אני מקדם גם בחו"ל ושם זה עולם אחר. ישנם זירות תחרותיות שבהן כמות הקישורים לאתר לא מגיע לקרסוליים של כמות קישורים שאני מוצא באתרים בארץ. אך חוזק הקישורים הוא שונה. בארץ זאת שלולית קטנה וצפופה ואני לא מאמין שמערכות כאלה ישרדו הרבה זמן עד שגוגל יעלו עליהן. כמות ההלשנות בארץ עולה באחוזים על כמות ההלשנות בחו"ל. לגבי נתח השוק כמו כל דבר גם בקידום יש המון פעילות בארץ אני לא יודע לומר לך באחוזים ביחס לעולם. אבל אין ספק שזהו תחום שמתחיל להיות עמוס.

למעלה