קידום אתרים

קידום אתרים

שלום........ בניתי אתר חדש!!! ורציתי לדעת: 1. מה דעתכם בעניין, נק' לשיפור שימור. 2. איך אני יכול לדעתכם ליצור תנועה של אנשים באתר....... 3. אני מעוניין שהאתר יגיע לתוצאות חיפוש ראשונות בגוגל איך עושים זאת? זה הלינק לאתר שלי http://many-alcohol-facts.info/ הייתי שמח לקבל את תגובותיכם לאתר , באתר - יש בתחתית כל עמוד תיבת תגובות וזה יועיל לי מאד לקבל שם את התגובות שלכם...... תודה רבה

RoyceGracie

New member
first

i think you need to change the wordpress template... after that add more text... when you will do that i will be happy to give you private advice over the phone.. but you need to make this site serious first

yarontor

New member
האתר שלך לא יהיה בעמוד הראשון בגוגל

מהסיבות הבאות : א. אתר לא בונים על מערכת של בלוגים ... אתר צריך לבנות כמו אתר וגם לשלם טוב למישהו שיעשה את זה מקצועי ב. הגרפיקה של האתר למעשה לא קיימת - האתר נראה חיוור ובסיסי ביותר ג. אתה מנסה להתחרות עם מקדמי אתרים מקצוענים על אחד התחומים החמים ביותר באינטרנט ... אלכוהול לך אין שום ידע בקידום (רואים זה בכל פינה באתר) לכן אין לך סיכוי אי אפשר להגיע לעמוד ראשון במילה אלכוהול בגוגל העולמית רק על סמך עיצות שמקבלים בפורום ... בקיצור - מצטער שאני נשמע ברוטאלי - אבל מישהו צריך להגיד לך את האמת - אז התנדבתי (אגב הדרך הנכונה היא לשלם למקדם אתרים מקצועי 4000 ש,ח כל חודש - זה כנראה יביא אותך לעמוד ראשון) בכל מקרה בהצלחה.

seostar

New member
free comics manga

זה לא מפריע שהאתר בנוי על פלטפורמה של בלוגים. תרשום ב GOOGLE.COM free comics manga ותראה כמה בלוגים נמצאים בדף הראשון. יש למילים האלו נפח חיפוש של 4000 בחודש. ככה שאין צורך להשקיע בבניית אתר באלפי שקלים, למרות שכדאי להחליף את העיצוב. בכל אופן, alcohol זו מילה די תחרותית ויקח לך בין חצי שנה לשנה להגיע לעמוד הראשון לביטויים long tail.

itaiy111

New member
תגובה

ראשית כן אפשרי ומומלץ לבנות את הפלטפורה על וורדפרס. זה נכון שכרגע העיצוב חיוור אבל בהמשך תמצא תבנית מדליקה. מה שאני ממליץ לך ראשית להשקיע באדוורדס ובמקביל להכניס המון תכנים לתוך האתר- חשוב שיהיו איכותיים. בשלב הבא תתחיל ליייצר קישורים. חברת seo תדבה ממך המון כסף ולכן לדעתי זה לא ראלי. כנס לבלוג למטה ותתרשם כצד ניתן לעשות כ באדוור. בהצלחה

למעלה