קידום אישי

ronenr123456

New member
קידום אישי../images/Emo140.gif

שאלה לי אליכם המצב בעבודה כרגע בוס שלא יודע לנהל ענינים חלש אופי מעניק טייטל מנופח לעובדת לקקנית נופת צופים וממנה אותה לסמנכ"ל זה עולה לה לראש והיא רצה אליו בכל הזדמנות להלשין על עובדים אותי הוא לא מחבב במיוחד מסיבות לא ברורות-שכר לשפר לי לא רוצה,כולל מחשב מיושן, לישיבות שיווק לא מזמין אותי למרות שביקשתי,מדבר לפעמים מגעיל בצעקות ואיומים בחדר ישיבות אני כמובן מחזיר לו. אני מרגיש שמגיע לי מקום טוב יותר פי 10. במידה ואני רוצה להפגש עם לקוחות שאני הבאתי לחברה,לא כאלה שהם ממש עימנו בקשר שוטף והדוק אלא מפעם לפעם האם זה יכול לגרום לכך שיתקשרו אלינו,ולסכן אותי מבחינת הבוס? או שרצוי לחכות,ואז יש סכנה שאולי אבזבז תפקידים אטרקטיביים. אודה לעזרתכם

coach miriam

New member
הפיתוי כל כך גדול

להגיד לך "יאללה תעזוב כבר את העבודה ה******* הזו ותעבור למשהו שתהיה מרוצה בו" אבל אני לא יודעת אם יש כזה דבר ואם אתה בכלל רוצה להיות מרוצה איפשהו או שאתה נהנה להיות מתיסר סובל **** ומתלונן תמידי. אז באופן יוצא דופן אני אחלק איתך כמה הנחות יסוד שלי : 1.אנחנו בדיוק איפה שבחרנו לעצמנו להיות כי אם לא היינו רוצים את זה היינו זזים משם 2. ולמרות שנראה שזה לא פשוט לזוז משם זה בעצם מאוד פשוט. 3. מה שמסובך זה להבין את זה ולא לפחד לעשות את זה 4. ועד שעושים, זה הכל רק מילים 5. אתה יכול לבחור ואתה יכול לבחור לא לבחור אבל בסוף הכל זו הבחירה שלך אז מה אתה בוחר רונן?

ronenr123456

New member
הפתעות בעבודה../images/Emo9.gif

למרים היקרה ברצוני להודות לך על הערות המענינות והתגובה המהירה אך ברשותך ברצוני להעלות בפנייך מספר נקודות תארי לך ארגון ללא סמכות ביצועית של ממש,ארגון בו הבוס יודע לפנק ולהטיב עם אנשים מסוימים,ולאחרים להתייחס בזלזול,לאחד לתת שכר גבוה וחופשה,ולשני מתקמצן על כל שקל,ומסרב לעלות שכר יותר משנה. כמו שהורים יאהבו בן אחד,ולבן השני יתנו מה שירצה. התוצאה כידוע היא-בארגון עובדים ממורמרים,או עובד ממורמר,וכשתבוא אופציה טובה יותר יילך. אצל ההורים בן אחד יעזוב את הבית,ולא בטוח שיהיה בקשר עם ההורים. וכשזה קורה אנשים שואלים למה נכון? כשאתה עובד במקום בו מתייחסים אליך בזלזול תמידי,צועקים עליך ורק עליך בחדר ישיבות ליד כולם,ומאיימים עליך לעיתים בסילוק. שום עובד בר דעת לא ירצה להיות במקום כזה.אגב גם כשהגעתי לשם בראיון ראשוני המקום לא נראה לי מכל הבחינות. תארי לך שרק אחרי שנה בכלל הסכימו לתת לי כרטיסי ביקור,ומכשיר נייד וגם זה אחרי מאבק עיקש.אני לא שם מבחירה ואם לבטח תבוא אופציה טובה יותר אלך ומיד,ייתכן שאחשוש מהתחלה חדשה,או יתכן שאבכה בגלל העזיבה וההתרגלות. אבל אדע תמיד שלפחות נתתי לעצמי צאנס למקום טוב יותר. שאלה לי אלייך-אם אני נפגש עם לקוחות שאני מכיר מחוץ לשעות העבודה,כי במשרד לא יתנו לי ישר יטרפדו ויפריעו,האם עליי לתת כרטיס ביקור שלי,או שזה מסוכן שיתקשרו?,ודבר נוסף האם עליי ישר לרמוז שאני רוצה לשמוע על אופציות עבורי,או רק ככה להתחיל קשר חברתי שילבלב לעתיד ויניב פירות בהמשך?3.איך לשרוד לכרגע את האווירה הלא נעימה ומה קורה שלפעמים זה לא נעים כי בדרך כלל אני מגיב באגרסיביות מוחצנת,שהבוס המום,וסמנכ"ל שמינה רצה להלשין עליי במהירות הבזק,אודה לתגובתך. ושיהיה לך יום נעים וקסום.

dnxtep

New member
נקודת מבט

אני קורא את מה שאתה כותב ורואה כמה דברים: 1. אתה לא מעריך את המנהל שלך 2. אתה לא מעריך את העובדת שהיום היא סמנכ"ל האם אתה מעריך את עצמך ואת היכולות שלך? האם אתה חושב עליך שאתה מספיק טוב? שאתה שווה? האם יכול להיות שיש סיבות אחרות לדברים שקורים מסביב? אולי באמת אין לו אפשרות לקדם אותך, אולי אין לו צורך בך בישיבה, אולי היא קודמה כי עשתה עבודה שהתאימה לצרכים של המנהל, אולי הוא לא צועק עליך אלה אומר לך דברים שקשה לך לשמוע... אם אתה מעריך את עצמך, למה העובדה שמישהו לא מזמין אותך לישיבות, או לא מקדם אותך במקום אותה, או נותן לך מחשב ישן או אפילו צועק עליך נותנים לך תחושה שאתה לא שווה. שמגיע לך יותר ממה שיש לך עכשיו. האם, כל זמן שאתה חש בעקבות משהו חיצוני שאתה לא אהוד או לא שווה, ישנה באמת לאיזה מקום עבודה תעבור? האם לא תמצא גם שם את אותו מנהל שלא מפרגן לך, ואותה עובדת שקודמה על פניך? אני מזמין אותך להסתל רגע למקום העבודה הנוכחי שלך ולרשום מה הדברים שטובים בו. אולי תגלה שכלום אבל אולי תגלה שיש סיבה טובה לעובדה שאתה עוד שם. גילוי נעים לך,

ronenr123456

New member
הערות לגבי מקום עבודה

ברצוני להעיר כמה דברים 1.המקום בו אני עובד מנוהל כמו ממלכה ללא מלך,הבחורה שקודמה הכי פחות זמן במקום,ובכל הזדמנות מלקקת לבוס על כל שעל ישנה בחורה אחרת שהרבה יותר טובה ממנה,הבוס לא פעם בשיחות אישיות שלי איתו רמז לי בעקיפין שאני עולה הרבה כסף,ואם זה היה תלוי בו היה משלם לי נמוך. 2.כמה פעמים ביקשתי והבעתי את דעתי שאני מבקש לישיבות שיווק גם עם גורמים חיצוניים ונענתי בשלילה. 3.הוא רואה בי איש טלמרקטינג לא מעבר,ואם מחר לבטח אהיה במקום טוב יותר,הוא יתחרפן לגמרי. 4.פה ושם בעבודה יש דברים טובים-כמו משכורת כמו שעון,וקירבה לבית,לא מעבר לזה. 5.בכולל אני כן בודק אופציות,כי מקום שלא מעריך אותי,מתייחס אליי בזלזול מראש,מאיים,והוא מצפה שאגיד תודה אז לא מתאים לי. 6.איך אלי אוחנה אמר "כשיורקים עליי אני לא אומר שזה גשם". 7.אני בטוח ביכולתי כי יש לי קבלות ואם מחר אעשה איזה הפקה מעולה בעבודה,אותה בחורה מאד לא ימצא חן בעייניה. 8.היתה לפנייה מנהלת פרסום לא פחות טובה,צנועה,וענווה,שמעולם לא ליקקה ככה לבוס. 9.לכרגע אני שם אבל לא מבטיח לזמן רב,אני כבר בגיל שמגיע לי יותר טוב מעכשיו,אני לא אעזוב מרצוני. 10.אני בטוח ויודע שלא כל מקום מושלם וייתכן שבמקום אחר גם יהיו מתחרים אך תסכים עימי שחשוב מאד איזה תפקיד אדם עושה בחברה,וסוג הייחס הראשוני כלפיו,אם היה הבוס קצת מפגין כלפיי כבוד,הערכה,ושיפור בשכר ב 1,000 שקל לשנה,וקידום לתפקיד יותר מעניין לבטח הייתי שם פחות ממורמר,אבל בוס שמזלזל,משפיל,מאיים,לא מבקש סליחה על מעשיו,אני לא מחוייב להיות אצלו כל החיים.-אודה לתגובתך

wafl

New member
מה קודם למה?

אני קוראת את השתלשלות ההודעות ורוצה לשאול אותך שאלה: אתה רושם כאן כמה לא טוב במקום העבודה ונניח שאכן המקום מעורר סלידה אולם אתה מצידך לא תעזוב. מצד שני אתה רושם שאתה בטוח ביכולותייך ויש לך קבלות. אם כך.. מה מונע ממך לחפש את המשרה המתאימה לך שבה תוכל לבטא את יכולותיך וכישוריך? אשמח לקרוא את תשובתך מיטל

ronenr123456

New member
למה לא????????../images/Emo176.gif../images/Emo140.gif

היי סתם בשביל השאלה את לא מיטל מקצרין שהיינו אמורים להתחיל תהליך של אימון יחד? אם כן אשמח לקבל את מספר הטלפון במסר לשאלתך אני כן בודק אופציות בזהירות מתונה שלא יהיו הפתעות כי מקום איפה שאני עובד זה כמו תוכנית ריאלטי רק מהזן הכי מדהים. אם הייתי מצלם שם מה שבאמת קורה בשטח כל מאמן יועץ ארגוני היה משפשף עינים בתדהמה ולא מאמין

wafl

New member
בוקר נהדר

אכן כן זו אני ואשלח לך למסר שוב את מס' הטלפון שלי שיהיה לך יום נעים

pizi33

New member
משפט אחד שלך הקפיץ אותי

אם היה הבוס קצת מפגין כלפיי כבוד,הערכה,ושיפור בשכר ב 1,000 שקל לשנה,וקידום לתפקיד יותר מעניין לבטח הייתי שם פחות ממורמר. זה לא קצת יותר מדי לדרוש? בעיקר 1000 ש"ח בשנה תוספת??? אני אחרי שנה ושבעה חודשים בעבודה קיבלתי תוספת של 650 ש"ח בלי קידום ועם אותו תפקיד חשוב ומעניין אך לא מתאים למידותי והייתי מאושרת עד הגג. ברוב המקומות נותנים תוספת ש5-10 אחוז אחרי שנה וגם זה לא תמיד. אז אם השכר הבסיסי שלך נמוך מ 10000 ש"ח אל תצפה לתוספת של 1000 ש"ח. ואם הוא כבר 10000 ש"ח אז למה מרמור???

ronenr123456

New member
../images/Emo24.gifהערה לגבי עבודה

הערה קטנה לא אמרתי שהבוס חייב לתת לי שיפור בשכר דווקא ל 1,000 שקל אבל אם הוא מצפה ששנה אהיה תחת שכר נמוך של 5,500שקל כשאני שם שנה וחצי ועוד על כל שקל קטנוני עימי אז נורא לא מתאים לי מספיק שהיה מעלה לי ב 700 שקל סבבה

pizi33

New member
פתחתי את הכרטיס שלך

אתה לא ילד ואתה בן מזל גדי (כמוני). אין ספק ששכר כזה מביא אותך לתסכול. הייתי שם הרבה זמן, הרווחתי 6000 ש"ח ברוטו ואני ראש משפחה חד הורית עם שני ילדים. אבל... אתה חייב להבין שהבוס לא נותן שכר בהתאם לצרכים שלך אלא בהתאם לתועלת שלך לחברה. אני שברתי את הראש ובזמני הפנוי פיתחתי תוכניות שייעלו את העבודה. זה עשה רושם אדיר וגם התוספת הגיעה בסופו של דבר. תנסה לראות אם יש תהיך לא יעיל בחברה שלך שע"י שיפור (רצוי כמה שיותר קטן וקל) שלו תוכל לחסוך כסף לחברה או להגדיל את הריווחיות, אין מה לעשות זה מה שהבעלים אוהבים וצריך מדי פעם לספק להם את הסחורה.

ronenr123456

New member
בעבודה../images/Emo7.gif

קודם כל הבוס שלי זה טיפוס מיוחד אחד שלא יודע לנהל עובדים ובגלל זה פרוייקטים רבים לא מצליחים בגלל חוסר יכולת שלו לנהל זאת ולתת לאנשים הוראות וליישם זאת. שתי מנהלות שיווק ועוזרת שלה מתגרדות והוא אף פעם לא מעריך אותי בקושי אומר מילה טובה ותמיד בא בטענות ועוד איים עליי וגם היום שאם לא טוב לי שאלך ככה יחסוך את הפיצויים.

pizi33

New member
יש לי הרגשה שכאן המשפט

יחס גורר יחס הוא מדוייק. אתה מתלונן שאינו מעריך אותך. אני לא צריכה לשאול אמרת שאינך מעריך אותו. מנהלת השיווק והעוזרת שלה מתגרדות ובכ"ז משתכרות יותר ממך. מענין למה? אולי בחמש דקות ביום שבהם אינן מתגרדות הן מכניסות לחברה פי 10 כסף ממך? מה שקורה עכשיו בינך ובין הבוס שלך זאת מלחמת התשה. תאמין לי שגם אם תנצח, תפסיד. לא כך אתה רוצה ללכת הביתה, ישנן דרכים נעימות ובונות יותר. מחזיקה לך אצבעות שתמצא משהו שתאהב יותר ואז תוכל להתפטר כמו גדול בלי הפיצויים. פיצויים זה חשוב כשאין לאן ללכת, אם יש אז זה לא שווה את מה שקורה איתך עכשיו. אני בעלת ניסיון. פעם אחת עזבתי מקום אחרי שנה ושמונה חודשים לטובת מקום אחר, ויתרתי על הפיצויים קיבלתי מכתב המלצה, ועד היום אם אני צריכה משם משהו יהיה לי למי לפנות. בפעם השניה נכנסתי למלחמת התשה אחרי שלוש וחצי שנים. פיטרו אותי וקיבלתי את הפיצויים אבל הפיטורים היו כ"כ משפילים שהייתי מוותרת על כל הסכום ובלבד שלא הייתי עוברת את זה. במקום הראשון עשיתי חפיפה, מסיבת פרידה וכמו שאמרתי אם אני במקרה בסביבה אני יכולה לעלות להגיד שלום (אם מישהו עוד זוכר אותי שם, זה היה לפני יותר מחמש שנים). ואילו במקום השני אספתי את חפצי באותה שניה, לא נפרדתי מאיש ונשארתי עם טעם מר. תהיה חכם עזוב מי צודק.

ronenr123456

New member
../images/Emo4.gifהערות בעבודה

היי קודם כל בהמשך לתגובתך ברצוני להעיר כמה הערות 1.לא אתן לאף אחד לעשות חיים קלים ושאלך מרצוני,אם מישהו לא רוצה בי אין בעיה סבבה אבל אני לא אוותר על שקל ממה שמגיע לי (כלכלי,ועקרוני). 2.שתי מנהלות השיווק היו מאד בינוניות ויותר עשו רעש וכל בוס סביר היה מזמן מסלק אותם. 3.אני לא בונה על איזה מצב שהבוס שלי יגיד עליי דברים מקסימים כי יש פה קטע אישי-כימיה. 4.אני כל הזמן בודק אופציות 5.לא אלך עד שתבוא אופציה טובה יותר עוד חודש עוד חודש והפיצויים יעלו לו יקר וזה יהיה שווה זאת. 6.אם יעשה בעיות ולא יעביר את הכסף בזמן או ינסה להתחמק,נפגש בבית דין לעניני עבודה. 7.דקה אחרי שאלך אני מנתק קשר. 8.לבטח הוא לא יתלהב לשמוע שאלך לעבוד אצל המתחרים שלו. 9.מסיבה אני אעשה למי שארצה,מנהלת השיווק שהתפטרה ורצתה שיסלק אותי ולא הצליח לה לא עשתה שום מסיבה. 10.אם היה בוס נורמלי והוא לא שרואה שיש לו עובד ממורמר היה עושה משהו בנדון,לא שישא בתוצאות. 11.כרגע המשכורת נכנסת זה מה שחשוב. 12.שהוא ירגיש לא בנוח לא אכפת לי לתגובתך אשמח

pizi33

New member
יש לי רק שאלה אחת עבורך

קיבלו אותך במקום עבודה מדהים עם כל התנאים המשכורת והיחס שאתה כ"כ רוצה (ולצערי לא תקבל עד שתשנה את הגישה). אתה רוצה את הפיצויים שלך ולא מוכן לוותר על שקל. אם תתפטר לא תקבל פיצויים. מוכנים לחכות לך במקום החדש חודש. איך אתה גורם לבוס שלך לפטר אטתך תוך יום (כי אם הוא מפטר אתה עדיין חייב לתת לו חודש). כדי שתוכל לעבור למקום החדש?

ronenr123456

New member
הערות לגבי עבודה

אז ככה מה שאני עושה אני מתחצף לבוס שלי באמצע ישיבה למשל ליד כולם או מתחצף לסגנית שלו לידו,לא עוזר יוצא יום אחד הבייתה בשעה יותר מוקדמת, יום אחד מגיע בשעה 11:00 בבוקר בלי להודיע זה לא יהיה יפה אבל יהיה יעיל

pizi33

New member
אם הוא קולט שאת הרוצה מכתב ופיצויים

לא יעזור לך כלום. לא חוצפה לא יציאה מוקדמת ולא הגעה אוחרת. רק נזק אמיתי לחברה אבל זאת עילה לפיטורם ללא פיצויים.

למעלה