moshecaspi
Active member
אני חושב לעשות כמה קידוחים בקרמיקה באמבטיה עם מקדח מתאים ומקדחה רגילה. אני לוקח לדעתכם סיכון מיותר לנזק? תודה.
אם קודחים באמצע האריח - לא צריך לעשות חור עם מסמר כדי שהמקדח לא יגלוש ו"יטייל" על האריח? בזמנו גם המליצו לי לשים מדבקה (למשל סלוטייפ) על האריח כדי שהמקדח לא יטייל...תקדח רק בפוגות (החיבורים בין האריחים) עם מקדח וידיה. תעבוד על מצב לא רוטט בתחילת הקידוח, ורק אחרי שאתה עובר את האריח, אתה יכול לעבור למצב רוטט.
אם אתה חייב לקדוח באמצע האריח, תקדח עם מקדח חץ כמו שנכתב. במקדח חץ קודחים במהירות נמוכה, ומדי פעם טובלים במים למנוע התחממות. לאחר שאתה עובר את האריח, תעבור למקדח וידיה.
מעולם לא עשיתי חור מקדים עם מסמר לטובת קידוח. גם כשהשתמשתי במקדח חץ. בדרך כלל במקדחות, לחיצה קלה על ההדק מסובבת את המקדח במהירות נמוכה.אם קודחים באמצע האריח - לא צריך לעשות חור עם מסמר כדי שהמקדח לא יגלוש ו"יטייל" על האריח? בזמנו גם המליצו לי לשים מדבקה (למשל סלוטייפ) על האריח כדי שהמקדח לא יטייל...
זהו שכתבתי שיש לי מקדחה סטנדרטית עם מצב לא רוטט, ולכן אין לי מהירות נמוכה. לחיצות קצרות על המפסק יעבדו בבטחה לדעתכם?במקדח חץ קודחים במהירות נמוכה
זה נכון. אפשר לקדוח איתו גם בבטון. אני אישית מעדיף, וגם ממליץ, להשתמש בו רק לקרמיקה, בשביל לשמור עליו. הא עולה הרבה יותר מאשר מקדח וידיה.למקדח חץ יש חוד ולא צריך מירכוז רק יד טובה ומקדחה רגילה תספיק, אפשר להמשיל לקדוח גם לתוך הבטון .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.