קידוד לחבילה Showtime

sateyes

New member
קידוד לחבילה Showtime

משהו רואה את החבילה זו בלויין נילסאט? אך פורצים?

NADER99

New member
בקשר לshowtime

יש רק דרך אחת לפרוץ את ה showtime וזה רק לקנות כרטיס של החבילה המצרית (נייל ספורט) ולצרוב דרך מישהו שעבד בעבר בחברת art . אבל זה כרוך בהרבה סיכונים כי אם תתפס על זה במצרים למשל אתה עלול ללכת לאבו זעבל שזה מין בית סוהר מתחת לאדמה . בכרטיס כזה אתה יכול לראות את כל החבילות המוצפנות בirdeto2 כולל את ערוצי הnova מיוון. כרטיס כזה עולה כ 2500 ש"ח והוא לצריבה אחת לכל החיים עד שיחליפו את הirdeto 2 ל irdeto 3. ועכשיו לשאילתי לכולם ששאלתי אתמול והתשובה עליה. שאילתי היתה אם אני יכול לראות את ערוצי הלויין דרך מערכת האנטנה בבית. התשובה למי שאין לו תשובה היא. אם תלך לכל הקופסאות שבתוך הבית ותפתח אותם ותחתוך את כל הנגדים שבתוך הקופסות ותחבר את את כל הכבלים שלהם לקופסה אחת (איסוף הכבלים עם מפצל רגיל) אתה יכול בבירור לראות את כל הערוצים לאותו מקלט .

אחי אתה טועה ומטע . את החברה

תפקיד הנגדים הם בתוך המפצל לימנוע לעשות עומס על הצד השני . אים עושים קצר בצד ימין זה לא מפריעה בצד שמואל . או אים יש 4 יצאות אז זה מבודד את היצאות . ולא מה שאתה כתבתה רואים שאתה לא מבין בקוים של אנטנות

NADER99

New member
תשובה לתשובתך

אני דיברתי על הנגדים בתוך קופסאות האנטנה שבתוך הבית לא על המפצל עצמו חוץ מזה אתה צריך לעשות הלחמה בין כל הנקודות אחרי שאתה מוריד את כל הנגדים אני אחראי על מה שאני אומר. שאלה: יש לי היומקס 5400 אורגינל עם הפאץ toh2.0 שזה הפאץ האחרון של היומקס רציתי לדעת למה היומקס כל הזמן עוצר ולא עובד שוב עד שאני מנתק אותו מהחשמל?

אתה כותב על השקעים שבקיר?

תיראה יש שקע טורי שיש בו נגד . ויש שקע סופי שאין בו נגד . כל שקע יש לו תפקיד אחר במערך האנטנות . אים שמו לך בדירה שקעים שלא מתאימים למיבנה האנטנה . אז לכן עשיתה שינוי וזה עזר

למעלה