קידבג? איזה ספר החלטתם לקורא בחופש?
A ayalon6 New member 17/6/04 #2 "המאהב" של א.ב. יהושע... מנצל"ש מי יודע מה זה ה-א' והב' ב-א.ב. יהושע ארן אורי ברק ועידן אל תגלו...
Y YaLdoNet 4 EveR New member 17/6/04 #4 דביל המאהב זה ספר חובה.. בנוסף אליו צריך לקרוא עוד רומן מהרשימה.
מ מעלה גרה New member 17/6/04 #3 אני חושב שמשרד החינוך החליט לנו כבר יש עוד מישהו שבטעות היה לו דף של הספרים לעולים לכיתות י"ב בטעות?
L Lorelai New member 17/6/04 #8 אולי הם רוצים שנתחיל כבר עכשיו =\ מניסיון של פעמים קודמות או משהו.. לא יודעת, יוסי לבנון אמר שזה בכוונה.
אולי הם רוצים שנתחיל כבר עכשיו =\ מניסיון של פעמים קודמות או משהו.. לא יודעת, יוסי לבנון אמר שזה בכוונה.
מ מעלה גרה New member 18/6/04 #16 "אבל אני לא ידעתי. המורה לא ידעתי מה לעשות כי הביאו לי את זה אבל היה רשום בוגרי י"א. מצטער שלא קראתי את הספר, התסלחי לי?"
"אבל אני לא ידעתי. המורה לא ידעתי מה לעשות כי הביאו לי את זה אבל היה רשום בוגרי י"א. מצטער שלא קראתי את הספר, התסלחי לי?"
Y YaLdoNet 4 EveR New member 18/6/04 #20 מה הבעיה בלקרוא ספר? קצת תרבות, חפי! אחד מהרומנים הוא על קרקוב.. סבתא אמרה לי.. אממ.. "סמטת השקדיות" אם אנלא טועה.
מה הבעיה בלקרוא ספר? קצת תרבות, חפי! אחד מהרומנים הוא על קרקוב.. סבתא אמרה לי.. אממ.. "סמטת השקדיות" אם אנלא טועה.
מ מעלה גרה New member 18/6/04 #22 אבל למה להכריח אותי לקרוא ספר? שיעשו כמו באנגלית. אני רוצה לבחור לבד.