קיגל/פשטידת איטריות במחבת/במטבח בקלי קלות

לאה סי

Active member

אין מתכון בסרטון

מבשלים איטריות דקיקות כחמש דקות.
מערבבים כ-6 ביצים, 11/4 כפית גדושה מלח, פלפל שחור גרוס, (אפשר להוסיף שקית פירה עם בצל .*אני לא מוסיפה), 11/2-2 כפות שמן זית או שמן רגיל. מערבבים היטב ומוסיפים את האיטריות.
מחממים מחבת גדולה, כ-11/2 כפות שמן. (*אני שמה יותר) כשהשמן חם, מוסיפים את העיסה, מיישרים היטב. מתחילים באש גבוהה לקרנצ'יות ואז מנמיכים את האש ומטגנים כ-7-10 דקות(**אני מטגנת יותר זמן). הופכים על צלחת, מגבירים שוב קצת את הלהבה, מוסיפים ככף שמן, מחליקים חזרה את הפשטידה וממשיכים עוד כ-5-7 דקות(אני, כאמור, משאירה יותר זמן על האש).
 
למעלה