J Jake Speed New member 16/3/13 #39 רק תלמדי אותי איך מסתדרים עם החרא הזה יש מצב את באה אלי, נעשה וידאו משלנו?
נ נסחפת עם הגלים New member 16/3/13 #46 אם אתה מצלם אני אצטרך להרוג אותך שלא יהיה מצב שג'ני תערוך חיפוש לפרוות ותמצא את הסרט.
J Jake Speed New member 16/3/13 #48 היי, לא יהיה לך מזה שום אאוטינג, אני מבטיח גם אם ג'ני מוצאת, איך היא תדע שזה הסרטון שלך בין כל החמישים האחרים?
היי, לא יהיה לך מזה שום אאוטינג, אני מבטיח גם אם ג'ני מוצאת, איך היא תדע שזה הסרטון שלך בין כל החמישים האחרים?
נ נסחפת עם הגלים New member 16/3/13 #52 ג'ני ואני חברות טובות ויוצאות למועדונים ביחד. ותגיד לי משהו, מי המפגר האומו והמוגבל שקורא לסקייפ וידאו צ'ט?
ג'ני ואני חברות טובות ויוצאות למועדונים ביחד. ותגיד לי משהו, מי המפגר האומו והמוגבל שקורא לסקייפ וידאו צ'ט?
J Jake Speed New member 16/3/13 #55 שתדעי לך שאני קצת נעלב מהצורה שבה את מתייחסת למעריץ האלמוני שלי. חולה רוח והכל, עדיין, מעריץ
נ נסחפת עם הגלים New member 16/3/13 #57 גונבה לאוזניי שמועה שבעוד אנו מתדיינים הוא הדפיס את הדיון ומאונן נמרצות כל פעם שהוא קורא את הניק שלך מזכיר את שמו.
גונבה לאוזניי שמועה שבעוד אנו מתדיינים הוא הדפיס את הדיון ומאונן נמרצות כל פעם שהוא קורא את הניק שלך מזכיר את שמו.
J Jake Speed New member 16/3/13 #63 אני לא יודע עם להקיא בקטנה או להיות מוחמא מישהו מאונן עלי. תגידי, כשלך זה קורא, את מוחמאת מזה? את מרגישה בחוש שישי כשזה קורה? נגיד, כל ערב סביב רבע לאחת-עשרה?
אני לא יודע עם להקיא בקטנה או להיות מוחמא מישהו מאונן עלי. תגידי, כשלך זה קורא, את מוחמאת מזה? את מרגישה בחוש שישי כשזה קורה? נגיד, כל ערב סביב רבע לאחת-עשרה?
נ נסחפת עם הגלים New member 16/3/13 #66 אני מוכנה להישבע ששלשום בערב בשעה הזאת הרגשתי מתוך שינה רטיבות צמיגית נכנסת לי לעין.
J Jake Speed New member 16/3/13 #67 שלשום דווקא יצא לי על מישהי אחרת בשעה הזו אבל אתמול בחמש בבוקר, הרגשת?
נ נסחפת עם הגלים New member 16/3/13 #68 אז המקרה עם העין זה היה מישהו אחר? ואני כבר התלהבתי. אתמול לא הרגשתי כלום, הייתי בגילופין
J Jake Speed New member 16/3/13 #70 נכון שהתעוררת מהגילופין אז דקר לך קצת בטוסיק? כי היתה לי פנטזיה ממש טובה