מת עליך, טאטי
T tatiana6 New member 16/3/13 #73 ג'ייק הלוואי שיתנתק האינטרנט לאותו בן זונה לחמישה ימים שלמים על מסר שהוא שלח עליך אני אגב באמת לא קבלתי
ג'ייק הלוואי שיתנתק האינטרנט לאותו בן זונה לחמישה ימים שלמים על מסר שהוא שלח עליך אני אגב באמת לא קבלתי
T tatiana6 New member 16/3/13 #76 זה בסדר. אם ממש יהיה לי מעניין אני אשאל אותך ישר. בתנאי שאצליח להכנס דרך משקוף שלך. אני כרגע שוקלת 81,400 וכשפעם קודמת ראית אותי שקלתי ~74. ובפעם הקודמת הקודמת אז בכלל 69.
זה בסדר. אם ממש יהיה לי מעניין אני אשאל אותך ישר. בתנאי שאצליח להכנס דרך משקוף שלך. אני כרגע שוקלת 81,400 וכשפעם קודמת ראית אותי שקלתי ~74. ובפעם הקודמת הקודמת אז בכלל 69.
J Jake Speed New member 16/3/13 #83 היי, לפחות את אוכלת טוב מה קרה, התלהבת מהמוקפץ, התחלת לעשות בבית?
T tatiana6 New member 16/3/13 #84 זה באמת היה טעים מאוד, אני עדיין זוכרת חחחחח הצחקת אותי שאני אוכלת טוב שירותי רווחה כתבו בכמה תסקירים שאני מאכילה 3 ילדים שלי בתפוח אדמה אחד בלבד לארוחה שלמה. מהפה שלך להמוח המטומם של פקידת סעד להסדרי ראיה.
זה באמת היה טעים מאוד, אני עדיין זוכרת חחחחח הצחקת אותי שאני אוכלת טוב שירותי רווחה כתבו בכמה תסקירים שאני מאכילה 3 ילדים שלי בתפוח אדמה אחד בלבד לארוחה שלמה. מהפה שלך להמוח המטומם של פקידת סעד להסדרי ראיה.
כ כאילו יש מחר New member 16/3/13 #85 קיבלתי מסר מאלוהים הוא אמר לי - "תמשיך לשתות יא חביבי .. נראה מה יצא ממך" או חרא דומה אבל אני מכפת לי אני לוגם עוד שלוק של ערק והעולם מצחיק אז צוחקים.
קיבלתי מסר מאלוהים הוא אמר לי - "תמשיך לשתות יא חביבי .. נראה מה יצא ממך" או חרא דומה אבל אני מכפת לי אני לוגם עוד שלוק של ערק והעולם מצחיק אז צוחקים.
ג גניפר14 New member 17/3/13 #89 תגיד כאילו. האם כמות השתיה שלך ירדה מאז עזבת את הפורום. או שהיא עלתה מאז עזבת את הפורום. כי אני פשוט עושה לעצמי סקר פנימי ,לדעת אם אני תרמתי במשהו לעניין.
תגיד כאילו. האם כמות השתיה שלך ירדה מאז עזבת את הפורום. או שהיא עלתה מאז עזבת את הפורום. כי אני פשוט עושה לעצמי סקר פנימי ,לדעת אם אני תרמתי במשהו לעניין.