קיבלתי רעיון נחמד...

BiAAcH

New member
קיבלתי רעיון נחמד...

מקרן (פולי), אז ככה, שכל אחד יעביר אלי את הפרטים הבאים: כינוי שם שם משפחה איי סי קיו תאריך לידה ועוד כל מיני פרטים שאתם יכולים להציע. כשתתחילו, אני אעלה אוסף של כולם בתור מאמר, ואז יהיה לנו פרטים של כל חברי הפורום... איך נשמע??

AdShEaTaKoRe

New member
נשמע נחמד דפקא....

אחי חזרתי.... עוד מעט יש לי רפסודיה הולך להיות ענק מה אתך אין לך מחנות?

VVEE MAN

New member
הגבתי לביאץ' אז לו אבל לא משנה כבר

ראיתי בהודעה אחרת שהוא שם

P o l l y

New member
me

כינוי: פולי (אבל אני ממש רוצה לשנות ככה שאם יש רעיונות...אליי בבקשה:). שם: קרן (בעע) שם משפחה: גולדיאן ICQ: 202347857 (נדמה לי..המספר למי שרוצה בכרטיס.) תאריך לידה: 22/8 גיל: 14 אבל גיא..יש כבר את השאלון שדנה (mistress of blood) עשתה, ששם יש כל מיני פרטים, ובכלל הרעיון שלי היה לקחת את השרשור מספרי ICQ של כולם שמישהו כבר עשה (חפש בארכיון, אם בא לך או שאני אחפש..שיעמום) ולשים אותו במאמרים או בהודעות נבחרות אין לי שמץ.. :\ והיו לי עוד כמה רעיונות שאני אזכר שהם אני אשלח לך באייסי או כאן..

BiAAcH

New member
אני מנסה...

לברר, שלחתי מסר למנהלת של הפורם, שאולי תעזור לי בזה...

שלי:

כינוי:Mistress of Blood שם: דנה מאז'ר אייסי:272779628 תאריך לידה: 20.10 ואני בת 15... קרוב יותר ל16!

holly shit

New member
שלי

כינוי: olly shit שם:נופר זדה תאריך לידה:14.5.87 גיל:16 אי סי קיו:276432252

REAL boy

New member
הממממ

כינוי-REAL boy שם-אופיר זיגי תאריך לידה-23.9.89 גיל-עוד מעט 14 איציקיו-163975200 ואין עוד מה להוסיף?בא לכם לדעת עוד?התקשרו למספר שמופיע בתחתית המסך,חח סתם=\ טוב כנסו לפרטים שלי אם בא לכם לדעת עוד=]

שלי:

כיוני:dont drop the soap שם:אסף אייזיק מס' אי סי קיו:86380697 תאריך לידה:8.3.1987 בן 16 וחצי כמעט...

VVEE MAN

New member
הנה הפרטים שלי

כינוי:wee man שם:ארבל פלד איסקיו:166560148 גיל:14 וחצי עיר:אילת

BiAAcH

New member
סבבה....

התחלתי לעבוד על זה, רק מי שרוצה שיוסיף גם אי מייל...

אני בכבודי ובעצמי...בעעעע

כינוי:The Puppet Master (למרות שרואים מי שלח את ההודעה....חחחחח) שם:אמרי איסיקיו:158791500 גיל:15.5 עיר:רמת השרון

BiAAcH

New member
מוכן!!!!

דף הקשר מוכן, שמתי בו ביינתיים את האנשים שנתנו לי את הפרטים, וכל מי שעוד לא הביא, שיביא ואני אוסיף אותו...

למעלה