קיבלתי צו ראשון !!!

מורן 1986

New member
קיבלתי צו ראשון !!!

אנשים אני מאושרת עד הגג !!! סוף סוף הגיע היום המיוחל - קיבלתי צו ראשון !!!!!!!!! זה עם פרטים והכל !!! איזה כיף לי !!!! הייתם צריכים לראות איך צרחתי מאושר !!!! וגם הייתי בשוק- כי חברה הכי טובה שלי גם קיבלה היום צו- היא התקשרה אליי ושתינו הלתהבנו יחד !! ואז הלכתי לקנות משהו ו.................כשחזרתי- ראיתי בתיבת דואר את הצו הזה !!!!!! איזה כיף לי !!!!!!!!!!!

בהביבו

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

מזל טוב?? תהני?? בהצלחה !

בהביבו

New member
אני לא מבין למה את כ"כ

מאושרת ? צו ראשון זה לצבא, לא? אנשים לא הכי מתלהבים מזה
בכל - זאת, אם הבנתי נכון ואם לא הבנת נכון,
!! ותהני לך שם
|מואהאהאה
|מואהאאה||מואהאה||מאוהאהאה|

למה?

את לא יודעת איך זה צבא... מה זה צבא... ומי את בשביל הצבא... איך את מתה ??? אל תפתחי אשליות ואל תפתחי ציפיות כי את תתאכזבי וזה ממישהי שהיתה יותר מורעלת צבא ממך!!!

MiToOsH

New member
יאי ../images/Emo6.gif ../images/Emo104.gif

חיילת או חייל יבדקו לך ת'שדיים יאי

MiToOsH

New member
זה יכול להיות גם חייל.. ../images/Emo104.gif

חח מד"נית [=מדריכת נוער] באה אלינו לכיתה ודיברה איתנו על החרא הזה..

ממש לא !!

אני באמת שלא מבינה מי אומר את החרא הזה !! אף אחד לא נוגע לאף אחד בשדיים !! מה זה פורנו ?!? צבא זה צבא !! טוב נו...ועכשיו ברצינות...באמת שבצו לא נוגעים בשדיים :))) למזלך... צבא זה חרא !! אני אישית מציע לך לא להראות שאת כזה מתלהבת להתגייס בסוף דופקים אנשים כמוך :)) קיצור בובה חיים יפים שיהיו לך ושנה מתוקה דבש ! אני לא מתגייסת ! נה !

סיונול

New member
למה את לא מתגייסת?!? כיאלו גם אני

אבל אני צריכה למצוא איך ... ומה לא נוגעים בשדיים?!!? אוו מאן... איזה מעפנים הם... חחחחחחחח

סיונול

New member
כייף לך! אני גם מנסה להיות חולה

בכמה שיותר מחלות עד הגיוס ודווקא הולך לי טוב עד עכשיו:)

ממ..חבר שלי עשה את העבודה בשבילי...

נפלתי...באשמתו !! ומאז יש לי ריבוי נקעים ודלקות ברגל ! אז הורידו לי פרופיל רצחחחחחח ! מסקנה , את צריכה חבר :))

למעלה