קיבלתי פרוטזה

לינור 8

New member
קיבלתי פרוטזה

היום היה לי אולי המשבר הכי קשה מאז שניפצעתי .הפרוטזה היתה כבידה ולא נוחה.המראה שלה דוחה ואני לא מסוגלת לחשוב שהיא תהיה חלק ממני .היום ביבנתי בצורה הכי ברורה שאין לי יותר רגל והפרוטזה זה אפילו לא חיקוי עלוב .הלכתי קצת עים הפרוטזה אבל זה לא שימח אותי .אני מרגישה שכגודל הצפיות גודל האכזבה . .אווף .אווף .אווף

מוּסקט

New member
יש לי רק מילה אחת עבורך היום

ס ב ל נ ו ת הרי לא באמת חשבת שמהשנייה שתלכי עם פרוטזה היא תרגיש לך כמו רגל אמיתית, נכון?

sovlanit

New member
לינור 8,

בהדרגה את תתרגלי למצב החדש. ההכרה במצב החדש וההסתגלות לשינוי דורשת סובלנות,זמן והתמדה. אני בטוחה שאחרי שתתרגלי לרעיון שאת נהדרת כמו שאת הכל יהיה קל יותר:ההשלמה,הקבלה העצמית והיכולת לתפקד עם ולמרות הכל... אכן,דרושה גם תקופת "אבל" על שהיה ואיננו עוד. השתדלי להתמקד בהצלחות ולא בכעס/כאב/תסכול. שבת מבורכת

ס ק א ל י

New member
לינור,,,

קראתי אתמול או שלשום את ההודעות שלך וחשבתי עליך, בין השאר כי יש לי חבר טוב קטוע רגל, גם מתאונת דרכים. מעבר לזה שיש לו נסיון רב עם פרוטזות, יש לו דרך התמודדות מעוררת התרשמות. כמובן שהוא לא יבין על מה אני מדברת, כי הוא מסתכל על עצמו כבריא. הוא עושה ספורט, רוקד, ומה שאת רוצה. בכל מקרה, אני כותבת לך כי ביום שני בבוקר (כלומר היום) בשעה עשר, הוא והעמותה שהוא עובד בה - אתגרים - מארגנים או שותפים לארגון יום ספורט לחבר'ה עם מוגבלויות מכל מיני סוגים, בפארק הירקון. אני מניחה שבוודאי את עדיין לא יכולה להשתתף, אבל אולי לראות ולדעת שאפשר לעשות המון דברים שאת עדיין לא מתארת לעצמך שתוכלי לעשות.

למעלה