קיבלתי מתנה

Night Light

New member
קיבלתי מתנה

1500 חלקים, של sunsout... הציור עצמו נורא צעקני בעיני, אבל האתגר דיגדג לי ובסוף פתחתי והתחלתי להרכיב... לא מצליחה לאתר את כל החתיכות של המסגרת, היות וגם במרכז הפאזל יש המון חתיכות בעלות קצוות ישרים, אבל את רוב המסגרת, את השמיכה, הספסל והכובע, ואת הפינה הימנית התחתונה הצלחתי להרכיב. אני מתכננת להתחיל לעבוד על פיסת השמיים והקשת בשלב הבא. מה שהולך להיות מאתגר זה החלק של הפרחים הורודים למעלה, שבו הציפורים הם הדבר היחיד שיכול לתת לי נקודת אחיזה טובה... אז אם למישהו יש טיפים איך להמשיך, אשמח.

ssyוM

New member
../images/Emo24.gif

בהחלט נראה מאתגר . להצטייד בהמון סבלנות , זה כל מה שעולה לי כרגע בראש. קצת קשה לראות מהתמונה שהעלית את הפאזל . מיון הפאזל ע"פ צורת החלקים גם כן יכול לעזור. נשמח לראות תמונות נוספות .

מממאיה35

New member
אני דווקא

הייתי מתחילה להרכיב את הפרחים האדומים למטה. נראה לי שזה גם קל למיון וגם יחסית קל להרכבה.

Night Light

New member
למה אני אוהבת פאזלים?

זה למה. אבל התקדמתי קצת. במסגרת חסרות לי רק שלוש חתיכות, והחלק התחתון של הפאזל, ברציפות עם השמיכה והספסל - כבר שלמים. החלטתי לנסות להרכיב את הגדר והשער בשלב הבא, ואח"כ אחפש וארכיב את הציפורים שמסתתרות בין הפרחים הורודים, ואז יהיו לי נקודות אחיזה מספקות בשביל לבנות סביבן את הפרחים הורודים...

מממאיה35

New member
מזדהה עם כל מילה

אכן פאזל גם עבורי זה סוג של מדיטציה. של התרכזות אך ורק בלחפש את החתיכה שחסרה, נקיון מוחלט במחשבות שמתרוצצות כל היום.. כמעט כמו בבישול (עדיין לא החלטתי מה עדיף).

למעלה