קיבלתי מכות

קיבלתי מכות../images/Emo70.gif

איזה באסה קיבלתי מכות בביה"ס הוציאו לי סכין שרטו לי את כל הפנים ורק בגלל ששמעתי את תמיר גל
אני שונא פריקים!!!

שלום לציפי ולכולם אני זזה לישון../images/Emo39.gif

ציפי נשמה ש בטח ה ראשונה שקוראת את זה - אני חייבת קצת לישון כל הלילה אני עירנית משעה שמונה בערב אתמול אני שפוכה מתה לישון,אז קווה לראות אותך ושיהיה לך מצלמה ואנימיד שולחת לך מסר מאודדדדדדדדדד מאודדדדדדד דחוף,כבר אלון ועומר יודעים את זה תעבירי אותו הלאה נשמה חולה עלייך מטורפת זרוקה עליך ג´ינג´נית שלי אחותך ה קטנה והאוהבת >>>> ילדה שהים אוהב>>>> ואני אותך נשמה>>>> אלין

tsipi35

New member
אלין כנסי דחוף ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קראתי נשמה את המסר. הבנתי מה שכתבת לי. אל תדאגי נשמה יהיה בסדר. נשבעת לך שיהיה בסדר

עליתי על ה" פקק" שלא רוצה להיסתם../images/Emo24.gif

חחחחחחחחחח אני גדולה נשמה רוצה ללכת לישון ולא יכולה - אוף אני ממש מכורה לפורום הזה. חחחח חולה עלייך נשמה ביי ושיהיה לי שינה טובה א ה? מחר הוא יבוא אליי איזה כייף איך שאני מאוהבת בו אבל לא ממהרת לשום מקום אראה אותך במצלמה היום ואספר לך הכל כבר שם. לקחת בקלות אהה???????????????. אחותך שחולה עייך נשמה מכל הלב והכנות שלי <<<<<<<< ילדה שהים אוהב <<<<< אלין .כ

לדעתי זה בכלל לא מצחיק

הבן אדם קיבל שריטה מסכין בגלל שהוא שומע מוזיקה אחרת אני לא מבין מה מצחיק תתביישו לכם

גמל דחוף שלחתי לך מסר תיכנס ../images/Emo92.gif

תשמע מאמי - אני כותבת לם בשיא הרצינות עכשיו בלי שום צחוקים ושואלת אותך באמת משהו פגע בך ככה עם סכין???? את האמת!!! כי אם כן אנימכונה לעזור לך נשמה באמת הולא באלימות חלילה- מה זה איפה ההנהלה של בית ספר שלכם<? איפה ה"לא לאלימות"????? איפה כל זה נעלם ב רגעים כאלו נשמה?? סיפרת למשהו שם ? יועצת מורה או מנהל משהו כזה.? תספר להורים שלך נשבעת לך שאם היתי גרה קרוב אליך רק תגיד לי נשמה אני יבוא לפריק הזה ולא משנה לי אם הועא פריק או כל מה שלא יהיה אני שוחטת לך אותו - כלומר באיומים- אנילא אלימה אני שונאת אלימות יותר מכל דבר אחר,כתבתי לך משהו במסרים תקרא את זה בבקשה ובאמת לפני שאני זזה לישון כי אני חצי מתה רק רוצה לומר לך דבר אחד, אם זה נכון הבן אדם ילך צולע כל החיים שלו ואני אפגע בו בחזרה אתה כמו אחיין שלי נשמה, וחוץ מזה שאנח לאאאאא אלימה אני יעזור לך נשמה לדבר עם ישהו שם וליסגור את הענין שהוא יהי בהשהייה רצינית מהלימדים הזבל הזה שנגע בך... אני עצבנית כש אני שומעת אלימות זה מוציא אותי מדעתי נשמה. (מזל שאין לך דבשת -אחרת היו שוברים לך גם כן אותה.) \ביי חבר יקר שלי ותגיב לי בבקשה במסרים או כאן זה חשוב לי מאוד.

בונה תשבע באמא אני ממש בשוק...

ראסמי זה מה שהוא עשה לך . באמא שלי אני רוצה ליראות אותו עושה את זה בבית ספר שלי למישהו

למעלה