גמל דחוף שלחתי לך מסר תיכנס ../images/Emo92.gif
תשמע מאמי - אני כותבת לם בשיא הרצינות עכשיו בלי שום צחוקים ושואלת אותך באמת משהו פגע בך ככה עם סכין???? את האמת!!! כי אם כן אנימכונה לעזור לך נשמה באמת הולא באלימות חלילה- מה זה איפה ההנהלה של בית ספר שלכם<? איפה ה"לא לאלימות"????? איפה כל זה נעלם ב רגעים כאלו נשמה?? סיפרת למשהו שם ? יועצת מורה או מנהל משהו כזה.? תספר להורים שלך נשבעת לך שאם היתי גרה קרוב אליך רק תגיד לי נשמה אני יבוא לפריק הזה ולא משנה לי אם הועא פריק או כל מה שלא יהיה אני שוחטת לך אותו - כלומר באיומים- אנילא אלימה אני שונאת אלימות יותר מכל דבר אחר,כתבתי לך משהו במסרים תקרא את זה בבקשה ובאמת לפני שאני זזה לישון כי אני חצי מתה רק רוצה לומר לך דבר אחד, אם זה נכון הבן אדם ילך צולע כל החיים שלו ואני אפגע בו בחזרה אתה כמו אחיין שלי נשמה, וחוץ מזה שאנח לאאאאא אלימה אני יעזור לך נשמה לדבר עם ישהו שם וליסגור את הענין שהוא יהי בהשהייה רצינית מהלימדים הזבל הזה שנגע בך... אני עצבנית כש אני שומעת אלימות זה מוציא אותי מדעתי נשמה. (מזל שאין לך דבשת -אחרת היו שוברים לך גם כן אותה.) \ביי חבר יקר שלי ותגיב לי בבקשה במסרים או כאן זה חשוב לי מאוד.