קיבלתי יוזמה

Sum41Forever

New member
קיבלתי יוזמה

לפתוח הודעה חדשה [מותר, נכון?] ורציתי לשאול אותכם איך הכרתם לראשונה את סאם41? או מתי נדלקתם על הלהקה והשירים שלה? אני ראיתי אותם במקרה בMTV בקליפ fat lip וחשבתי ממש על ההתחלה [לשניה, לא יותר] שהם בלינק..

SkateBoy

New member
אוקיי אז ככה...

אני הכרתי את הלהקה בשיר fat lip גם כן... ראיתי את הקליפ ואהבתי במיוחד את הפתיחה של השיר אז המשכתי לשמוע ולאט לאט הכרתי יותר את הלהקה ואז התחלתי לראות את שאר הקליפים שהם הוציאו וגם באמטיוי שעשו להם למשל: Wannabe´s Sum41 וכאלה דברים... במשך הזמן התלהבתי יותר ויותר מהלהקה (עד היום)...זהו...

R E D E V I L

New member
אני זוכר

שבתחילת הקיץ שעבר אני וחבר שלי ראינו MTV והיה את ה TOP 20 של USA אז ראינו את FAT LIP וישר נדלקנו על השיר הזה, ואחרי זה השגתי את האלבום...

firerez

New member
סבבה

אז ככה אני כמו כולם כאן ראיתי את הקליפ של fat lip ומייד התלהבתי כי בערך באותה תקופה אהבתי ממש את בלניק והם היו מאוד דומים אז רציתי להכיר עוד להקות בסגנון (חוץ מאלה שאני כבר מכיר ) וסתם הלכתי לאינטרנט רשמתי סאם 41 והתחלתי להוריד שירים השיר הראשון היה מייק נו דיפרנס שהוא שיר שאני ממש אוהב עכשיו וזהו בעיקרון ומאז אני ממש אוהב אותם ....

Sum41Forever

New member
אני בהתחלה

הכי אהבתי את הארט אטאק.. שיר גדול. אחרי זה שמעתי גם את מייקס נוו דיפרנס ונדלקתי. אבל הדיסק החדש שלהם ממש טוב

blinknetta

New member
כש FL ניהייה גדול בארה"ב

ועדיין לא הגיע אלינו בדיוק הייתה מסיבה של 20 שנה לאמ טי וי ואני ראיתי הופעה שלהם עם FAT LIP בערך 3 ימים לפני שראיתי את הקליפ הורדתי את השיר ומאוחר יותר את כל הדיסק

PURPLE CHICKEN

New member
אממממ....

האמת שמור (BiZzY M, שלא נכנסה לכאן בזמן האחרון כי היא בחו"ל...
) הכירה לי אותם...
אין לי מושג אם זה היה אחרי שיצא FL ו... זאת אומרת, התפרסם בארץ, אול לפני...
ו... אמ, אהבתי אותם!

Handle This

New member
--

אני הכרתי את סאם 41 מהקליפ של makes no difference מהאלבום הראשון. מאז אהבתי אותם.....

ALMIGHTY

New member
אני לא חושב.....

לא שידרו את סאם 41 בארץ לפני "שפה נפוחה"...,לא?

Zoey Z

New member
זה לא אמור להיות שפה שמנה? ../images/Emo25.gif

ככה תמיד חשבתי...

blinknetta

New member
שפה נפוחה כי

זה כאילו אחרי שנותנים לך בוקס בפה השפה מתנפחת לא משמינה....
= Fat Lip

למעלה