וואלה אין לי שמץ, תשאלי אותי על מעבדים
ולוחות
על סף הזהירות אכתוב (אנ'לא נטורפת) שקישוא לא בין המומלצים.
בשר בקר, במיוחד סטייק עסיסי או כבד אמנם מעולים לברזל - אבל. ההמלצה היא לא "להתפרע" לא עם ולא עם חלקים פנימיים.
קודם כל הייתי ממליץ לך לבדוק רמת B12, בדיקת דם פשוטה. אם חסר, תשלימי.
עם תוספי תזונה, יקח לנצח. רצף של 6-8 זריקות (כואבות) בטוסיק, של ברזל, יעשו את העבודה מצויין, לשיקולך.
וזה בהנחה שיש לך חוסר בברזל, קודם תבדקי, אל תקחי תוספי תזונה סתם, ורצוי לתהייעץ עם רופא.
כל נטורפת שמכבד את עצמו יבקש ממך ממילא בדיקות דם ספציפיות ועדכניות, בטרם הפגישה.
לא בכל תה ירוק יש /אין קפאין. מה שכתוב על האריזה, הסיני ירוק בטעם לואיזה של ויסוצקי מעולה.
שאר הטעמים מסדרת הגן הקסום הם ללא קפאין.
וקמומיל (בבונג) כמו רבים אחרים (זקן התירס, ענבי דב, לואיזה ועוד כל מיני) ניתן להכין מחליטות שניתן לרכוש בחנויות טבע.
ברוקולי הוא בן יונה, כשמבשלים אותו חמש-שש דקות על אש נמוכה לאחר שהמים רתחו,
לאדות עם שמן זית - ליגה. המים של הברוקולי - מומלץ לשתות, מכילים המון דברים טובים לגוף.
לא החרגתי פקאן ומלך, ציינתי שהם מומלצים. לא יודע לגבי השאר.
נ.ב.
גם בחסה ועלי בייבי יש לא מעט ברזל. לא כמו במזון מהחי, אבל יש.
ולוחות
על סף הזהירות אכתוב (אנ'לא נטורפת) שקישוא לא בין המומלצים.
בשר בקר, במיוחד סטייק עסיסי או כבד אמנם מעולים לברזל - אבל. ההמלצה היא לא "להתפרע" לא עם ולא עם חלקים פנימיים.
קודם כל הייתי ממליץ לך לבדוק רמת B12, בדיקת דם פשוטה. אם חסר, תשלימי.
עם תוספי תזונה, יקח לנצח. רצף של 6-8 זריקות (כואבות) בטוסיק, של ברזל, יעשו את העבודה מצויין, לשיקולך.
וזה בהנחה שיש לך חוסר בברזל, קודם תבדקי, אל תקחי תוספי תזונה סתם, ורצוי לתהייעץ עם רופא.
כל נטורפת שמכבד את עצמו יבקש ממך ממילא בדיקות דם ספציפיות ועדכניות, בטרם הפגישה.
לא בכל תה ירוק יש /אין קפאין. מה שכתוב על האריזה, הסיני ירוק בטעם לואיזה של ויסוצקי מעולה.
שאר הטעמים מסדרת הגן הקסום הם ללא קפאין.
וקמומיל (בבונג) כמו רבים אחרים (זקן התירס, ענבי דב, לואיזה ועוד כל מיני) ניתן להכין מחליטות שניתן לרכוש בחנויות טבע.
ברוקולי הוא בן יונה, כשמבשלים אותו חמש-שש דקות על אש נמוכה לאחר שהמים רתחו,
לאדות עם שמן זית - ליגה. המים של הברוקולי - מומלץ לשתות, מכילים המון דברים טובים לגוף.
לא החרגתי פקאן ומלך, ציינתי שהם מומלצים. לא יודע לגבי השאר.
נ.ב.
גם בחסה ועלי בייבי יש לא מעט ברזל. לא כמו במזון מהחי, אבל יש.