קיבלתי הזמנה...

kedeman

New member
ומה קורה עם כל השאר?

עוד מישהו קיבל מכתב מהתנועה? אתם יודעים כבר אם התקבלתם או שקיבלתם ראיון שני? אם קיבלתם ראיון שני אז אל תדאגו תבואו לשם ותעשו אותו הכי טוב שאפשר אני מכיר כמה גרעינרים שהיו מצויינים והיה להם ראיון שני אז זה לא חייב להיות רע בהצלחה לכם!!!

ortalpeleg

New member
כן, גם אני קיבלתי לאפריל 2004

והתקשרתי לשירי והיא אמרה לי שזה בסדר, ושכשמתחילים את השנת שירות, הצבא עושה דחייה נוספת... לכי תביני...

נ ו ם

New member
כדאי לך להתקשר לברר,

אפשר למישהו בתנועה אבל עדיף לתק"מ (אם יש לך את החוברת הכתומה של השנות שירות אז הטלפון כתוב שם ואם לא אז אני אתן לך, הם נחמדים).

גם אני ../images/Emo23.gif אותך המון!

נשיקות נשיקות

מאיושית

New member
תשובות בסוף פסח

לצרות שהרבה גרעינרים אמרו לי שהקשר בין לוח הזמנים של התנועה למציאות הוא מקרי בהחלט

תראו, לי דחו את זה לאחרי הש"ש

הייתי אמורה להתגיים באפריל 2004 לפני ששלחתי דח"ש (כי אני צעירה יחסית למחזור שלי), ולפי כמה ימים קיבלתי דחיה לספטמבר 2004 אומנם גם אז זה עדיין ש"ש (הגרעין הוא עד אמצע ספטמבר בערך, ואני קיבלתי לתחילת החודש), אבל אני בטוחה שידחו לי שוב כי עוד לא השתבצתי עדיין לאף תפקיד. מה שנראה לי זה שדוחים את התאריך שיש לכל אחד בחצי שנה כדי שהוא לא ייכנס לנתונים של המערכת בתור אחד שעומד להתגייס בקרוב. במקרה שליזה קצת אבסורדי כי גם ככה זה לא היה יוצא בקרוב...

ortalpeleg

New member
קיבלתי הזמנה...

לראיון עם שי דהרי.... זה טוב או רע?... עוד מישהו קיבל?

hadasbaril

New member
עוד שאלה- מה עם מי שלא התקבל

מתגייס רגיל?כי אני מניה שכבר כולם קיבלו דחיית שירות. זה מוזר שמחליטים כול כך מאוחר.... בנחשון הרשימה נסגרה ב145 איש. זה המון המון המון אנשים. אבל ראש המכינה מעריך שנרד לסביבות ה80 ויפתחו שתי מכינות. בכול מקרה כולם יודעים שהתקבלו. למרות שמקפידים להציג אותנו כמועמדים.... ואם אני כבר משתפת....אני יוצאת לטיול הנחשונאי הראשון שלי בעוד שבועיים. מישהוא מכיר דרך מגניבה להעביר סיכום ל150 איש?

מאיושית

New member
אם אני לא טועה...

זה אומר שהוזמנת לריאיון שני. אבל אני לא בטוחה. זה לא רע- זה רק אומר שרוצים לברר טוב יותר אם את מתאימה לג"ע
אל תילחצי
עוד מישהו קיבל

למעלה