קיבלתי במייל

טליה34

New member
מיכל זה לא בסדר!

אני מנסה לתומי להכין מצגת רצינית ואני מוצאת את עצמי עסוקה בגירודים באצבעות שונות....חחחחח זה מפריע לריכוז.....

sahr12

New member
מיכל??????????????חחחחחח

פעם אחרונה שאת מביאה משהו מהמייל..........חחחחחחחחחח שבוע יפה..טליה ועופיון......

מיכל31

New member
עופצ´יק

קיבלתי ולכן לא קיבלתי

yafit75

New member
זה בסדר מיכלי,, אל תתרגשי, מיכלי

כולם קיבלו את זה,,,, זה סתם שטויות,,,, רוצה הוכחה,,,, קבלי: הנה,,, כולנו חיים, ונושמים ברוך השם!!! בוקר נפלא! אה,, רדו למזנון,, קפה על חשבוני!

מיכל31

New member
יפית- קחי אותי פעם אחת לבינגו

אולי המזל יבקר גם אותי... בוקר טוב, סחתיין על הזכיה.

yafit75

New member
אין בעיה,, רק שאת צריכה להביא איתך:

מליאן חמסות,,,, תמונות של צדיקים,,,, שום,,,, מלח,,,, סיגריות,, אם את מעשנת,,, והדבר הכי הכי חשוב,,, תביאי מליאן מליאן מליאן כסף,,,,,!!!! קודם צריך 150 ש"ח,, להיכנס,,, לשחד את הרוסי הענקי בכניסה,,, שנית,,,,, צריך 250 ש"ח בשביל כיסא,,,,,, ואח"כ צריך 100 ש"ח שתיה חריפה/חמה,,, ואני ,, לא צריכה לקבל טיפפפפפפפפפ??? והמלצרית,,,???????? ובסוף,,, אם יישאר לך איזה 300 או 400 שקלים,,, יאללה,,,, מתחילים להמר,,,! מההההההההההההההההההההה? אל תתלונני????????????. אם תזכי ,,,,,,,????? תעשי מה שאני אומרת לך,,,,ואת חוזרת הביתה עם 4000 ש"ח,,,!!!!

yafit75

New member
אני הפסדתי???????. היית רוצה!!!

תקרא,, תקרא טוב חביבי,, כמההההההההההההההה????????? 55555555555555 שקליםםם פפפפפפפ?? לא השארת לי אגורה,,,, בשביל לקנות סיגריות,,,!!! עאלק 5 שקלים,,,, בוקר טוב חמוד,,, איך עברה השבת???

למעלה