קיבלתי את BL LIVE.... אבל...

אפרת ר

New member
קיבלתי את BL LIVE.... אבל...

כמובן שעם המזל הטוב שלי הקופסא הגיע במצב דיי מחריד.. שבורה... שקלתי להחזיר ולבקש חדש, אבל אין לי כוח להתעסק עם זה. החלטתי שהעיקר שהדיסק שלם ומנגן ולא קרה כלום לחוברת בפנים... הערב אחרי שאני חוזרת מהאירובי יש ערב קיילי... מישהו מצטרף? מתחילים בשמונה בערך (4 לפנות בוקר אצלכם...)

p i n g o

New member
מה ערב קיילי כולל?

ואיך אפשר להשתתף? הכרטיס מחכה לנו בנתב"ג?

אפרת ר

New member
הכרטיסים על חשבונכם...

ארוחת ערב ובידור עלי... :) בנתיים היה איחור בהקרנה, והיא החלה בשעה תשע ונגמרה לפני כמה דקות, עכשיו יש הפסקת פרסומות (כי בעלי רוצה לראות משהו בטלוויזיה...) והמאחורי הקלעים יבואו או מאוחר יותר או מחר, תלוי ברמת העירנות שלי אחרי שתסתיים התוכנית שלו....

p i n g o

New member
../images/Emo6.gif

למי את עושה את ההקרנה? לאילן, לך ולחתולים?

אפרת ר

New member
בהקרנה נכחו....

אני ברצון רב.... אילן תחת איומים... ושלושה חתולים מתוך השישה ... לשניים היה פשוט נוח לשבת על הספה ולשלישי לחמם את התחת על המערכת :)

snooPPiT

New member
אפשר תמוניות ? ../images/Emo99.gif

kitty kitty kitty your are pretty pretty pretty..

אפרת ר

New member
לדעתי יש שם הרבה יותר מ 600

קרוב ל 800 יהיה מספר יותר ראלי... הנה תמונה לדוגמא... קפיצי ובולי... השאר באתר!

Fever2002

New member
מגניב. מזניב. אף פעם

לא ידעתי שהדומיין הזה שלך,איזה מגניב
ואתר מקסים! וכמובן החתולים הנחמדים שאחד מהם קצת דומה לחתול ב"מכושפות"
בקיצור יש לקיילי עוד הרבה מעריצים מסתבר,כמו שהיא פנתה לילדים הקטנים בהופעה של FEVER (הקטע הזה לא מופיע ב-DVD) ואמרה שהיא מופתעת עדיין לגלות שאנשים בגיל הזה אוהבים את השירים שלה,היא היתה צריכה להיות מופתעת שיש חתולים שמכירים את המוסיקה שלה יותר טוב מהרבה אנשים

Fever2002

New member
תפתח מילון אפשר גם ככה.

ועם הפיקוח הלשוני שלך לא יכתבו בכלל.

Fever2002

New member
ולשיטתך:

בגוגל כמובן בעצמך משתמש בה: מוזיקה - 128000 מוסיקה - 201000 תהנה.

p i n g o

New member
עדיין,

בכתיב העברי התקני: מוזיקה. אולי אתה משתמש במילון משנת תקצ"ח... להלן מאתר האקדמיה: 2. מילים ממוצא יווני שנתגלגלו לעברית מלשונות אירופה ונוהגים להגות בהן את ההגה [z] ייכתבו בזי"ן. לדוגמה: פיזיקה, פיזיותרפיה, מוזאון. http://hebrew-academy.huji.ac.il/question3.html

Fever2002

New member
../images/Emo46.gif

כן, אני משתמש במילון משנת תקצ"ח,אחלה מילון ומוצג ארכיוני בעל ערך היסטורי ואקדמי ממעלה ראשונה. וגם ככה בא לי לכתוב את זה וככה אני אכתוב את זה. נ"ב: מה קרה שגוגל כבר לא תקף בשבילך?

למעלה