ו...תגידו, לא מעדכנים את התוכנייה בכללי או שזה רק התוכניות שנשלחו אלינו??חח..כי זה ממש מצחיק לראות א תאביטל עם שיער ארוך, את השחקנים הגברים עם פאות לחיים ובעיקר מלא שחקנים שכבר לא שם...חחח
קבלתי תוכניה!!!!!!!!!!!!! יש לי כבר 2 פוסטרים חתומים 1 שזכיתי מהאתר המקסים
בפעם קודמת עם הזוג כרטיסים ו1 שהשקנים
חתמו לי עליו אישית אז נורא רציתי תוכניה.וקניתי כרטיס למרי לו במאי בחיפה אני נורא רוצה לראות את גיא עושה את גבריאל אחרי שראיתי אותו מספר פעמים עושה מעולה את סמי מסקרן אותי לראות איך הוא עושה את גבריאל.
מזל טוב לזוכים בתחרות הדיבובים ../images/Emo140.gif
מאחת שכן השתתפה ולא זכתה.תאמת ניחשתי מראש שאני לא אזכה כי היו דיבובים יותר מוצלחים משלי אבל אני לא לוקחת את זה קשה כי זאת רק הייתה תחתרות בשביל הכיף לא בשביל הפרסים ככה אני מסתכלת על העניין.שמחה עבור כל מי שזכה מי שזכה בכרטיס שיהנה בהצגה ומי שזכה בפוסטרים ותוכניות שיעשה טובה קטנה ואם הוא יכול שיסרוק או יעלה בדרך כלשהי את הדף החתום. ולגבי התוכניות הלא המעודכנות חבל שתאטרון הבימה שבו מועלת מרי לו לא מוציא תוכניות מעודכנות או לפחות תורח לעדכן את הישנות שמי שרואה את ההצגה יוכל לקשר את השחקן לדמות שהוא משחק ואני שהלכתי בפעם הראשונה למרי לו קניתי תוכנייה וכך קישרתי בין השחקן לדמות שלו אני לא מדברת על שחקנים מוכרים כמו אמיר שכבר עזב לצערינו,יעל,מיכל או אילנה שמוכרים לכולם אלא על הפחות מוכרים כמו אביטל וטלי המדהימות והמוכשרות וכל שאר השחקנים והרקדנים המדהימים לא פחות. וגב rossandrachel אביטל הסתפרה?קצר מאוד,קצוץ או ביניים? חבל אהבתי אותה מאוד עם שער ארוך אבל היא בעלת השער ועושה בו מה שבא לה מקווה שזה יפה אם יצא לי לראות אותה עוד פעם בלייב איפהשהו אני אומר לה את זה ישירות.
סתם הערתי הערה...משהו שמצאתי..אני לא מתקשרת אליהם להגיד שטעו ולא באה בטענות אבל כמו שבסדרה מוצאים כל מיני טעיויות ולא עושים מזה ביג דיל- ככה אני מצאתי טעות...