קיבלתי את הספר!! CBT,כריכה קשה מאזמון ^^ איזה אושר ^^
N noosh New member 13/8/08 #2 מה :| איך כבר :|:|:| אינ לא חושבת שקיבלתי את שלי עדיין, הם אמרו ספטמבר! ספרי!! איך הוא? כבר הספקת לעיין בו? משהו צד את עיניך?
מה :| איך כבר :|:|:| אינ לא חושבת שקיבלתי את שלי עדיין, הם אמרו ספטמבר! ספרי!! איך הוא? כבר הספקת לעיין בו? משהו צד את עיניך?
ר רעוּת New member 13/8/08 #3 כל מה שאני מקבלת בדואר זה שוברי תשלום ../images/Emo16.gif אכנס למינוס ויעקלו לי את הטלויזיה .
R rfranko New member 13/8/08 #4 יו תתחדשי איך קבלת כל כך מהר? הזמנת שליחות מהירה או רגילה או אולי הם סתם הגזימו וגם הספר שלי מחכה לבד בחושך
יו תתחדשי איך קבלת כל כך מהר? הזמנת שליחות מהירה או רגילה או אולי הם סתם הגזימו וגם הספר שלי מחכה לבד בחושך
S SpaceDog New member 13/8/08 #5 קיבלתי את ה-CBT, מהדורה מוגבלת- חתום!!! פרטים מלאים ממש בקרוב, אני חייב לעוף להשלים שעות שינה לפני שאני שופך פה לאגר. מאור.
קיבלתי את ה-CBT, מהדורה מוגבלת- חתום!!! פרטים מלאים ממש בקרוב, אני חייב לעוף להשלים שעות שינה לפני שאני שופך פה לאגר. מאור.
B behappy New member 14/8/08 #8 זונה. גם כל מה שבכותרת וגם משלים שעות שינה. מוות לאנשים כמוך. ועוד יש לך לאגר לשפוך. הצעירים של היום.
זונה. גם כל מה שבכותרת וגם משלים שעות שינה. מוות לאנשים כמוך. ועוד יש לך לאגר לשפוך. הצעירים של היום.
S shiray New member 13/8/08 #6 גם אני קיבלתי ברגעים אלו ממש! יותר נכון, קיבלתי את ההודעה על הדואר, מחר בבוקר אלך לשם!!!
S shiray New member 16/8/08 #12 את יודעת מה יותר נורא מזה??? לחשוב שקיבלת את קומיקבוקטאטו, ללכת לדואר בסבבה שלך, עם האוטו (שלא יהיה כבד בחזור) ולגלות שקיבלת זימון לנהיגה מונעת בדיליי של חצי שנה...
את יודעת מה יותר נורא מזה??? לחשוב שקיבלת את קומיקבוקטאטו, ללכת לדואר בסבבה שלך, עם האוטו (שלא יהיה כבד בחזור) ולגלות שקיבלת זימון לנהיגה מונעת בדיליי של חצי שנה...
R rfranko New member 17/8/08 #13 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח