קיבלתי אתמול את...

קיבלתי אתמול את...

jar of flies. פשוט מדהים. קצת מסומם (קצת הרבה), אבל פשוט מצוין.

Layne

New member
מדהים זאת לא מילה.

דיסק אדיר , מצויין ענק. נכון שDont Follow זה שיר מצויין? דרך אגב , קנית אותו בנפרד או יחד עם SAP?

Cheezus

New member
אוי, אוי!

Jar of Flies
כל פעם אני רוצה לקנות אותו מחדש ומתאכזבת שכבר יש לי אותו.. להתחדש להתחדש!!

DrunkGoat

New member
סאפ היה יכול להיות הרבה יותר טוב...

אם אליס לא היו שומרים את החומרים היותר משובחים שלהם מהתקופה לדירט: ווד ודאון אין אה הול. באמת עכשיו... מי יכול לעמוד בקומבינציה של ווד, דאון אין אה הול, גאט מי רונג ובראת´ר? (לא שאם איי אינסייד ורייט טרן הם שירים לא טובים.. רק שהם לא שילוב אלוהי של קילר\פילר כמו הנזכרים למעלה)

אבל נראה לי...

שאפשר להסכים ש- no excuses הוא השיר הכי טוב בדיסק. לא, בעצם... טוב לא יודע...

Layne

New member
אם תשאלו אותי

אם תשאלו אותי אז לדעתי השירים הכי טובים בSAP הם דווקא ובראת´ר ואיי אינסייד. גם גאט מי וורנג הוא שיר טוב , אבל אני דווקא יותר אוהב את איי אינסייד.

DrunkGoat

New member
המדד שלי:

אני אוהב את כל השירים של אליס. ללא יוצא מן הכלל.. כמעט על כל אחד מהם חרשתי באיזשהו שלב (חוץ מהשירים בדמו.. שאף פעם לא היה לי כוח להוריד). בקיצור... המדד הוא כזה: רוב השירים נמאסים עליי, או לא מרגשים אותי יותר, אחרי זמן מה. היחידים שעדיין מצליחים לעניין אותי (ואני שומע אליס כבר די הרבה זמן..) הם: Down in a hole Got me wrong Frogs Would? Brother Nutshell. השירים האלה, לדעתי, הם בהחלט השירים הכי טובים של אליס. ואם הייתי עושה טופ טן של שירים שאני אוהב, מתוך כל מה שאני מכיר או אי פעם שמעתי.. אני בטוח שכל ה-6 היו נכנסים. בקיצור.. על טעם וריח אין מה להתווכח - אם לדעתי Am I inide יותר טוב אז אני לא אוכל לשנות את זה... אני רק בטוח ששנינו מסכימים שעם Would? ו-Down in a hole סאפ היה הופך (בקלות וברוב קולות
) לדיסק הכי טוב של אליס.

למעלה