קיבינימט

light angel

New member
קיבינימט ../images/Emo46.gif

מישהו יודע איזה אוטובוס מבת ים מגיע למועדון הדום בת"א? ואם במקרה אותו אוטובוס לא מסיים לנסוע עד 11 בלילה? ואם אתם כבר מחפשים, אולי תצליחו גם למצא תשובה ללמה אני כל כך מתעקשת ללכת לשם, אם אני בכלל לא אוהבת מועדונים?!
ארג, איך קלאברים עושים את זה?!

the first duke

New member
אז פשוט אל תלכי לשם.........

בעבר גם אני כננעתי לחברים הולכתי איתם למועדגונים למרות שאני ממש לא טיפוס של זה... הדום סתם מלא בטח ערסים, פרחות ושאר יצורים ...צפוף עשן ורעש...בעע....

light angel

New member
יומולדת 18 לחברה...

כבר אמרתי שאני אבוא, לא נעים להבריז. ובכל מקרה, זה לא שאני הולכת כל יום למרות רצוני, זו בערך הפעם הראשונה שלי... צריך לבדוק את זה כדי להחליט אחת ולתמיד שזה לא בשבילי.

shiran4u

New member
אני הייתי פעם אחת

בדום והיה ממש סבבה באותו יום זה היה מסיבת ראפ.. היה שווה אבל אין לך מה להתייעץ איתי חח הייתי רק פעמיים בחיים שלי במועדון גם אנ לא הכי מתלהבת מזה את לא לבד

shiran4u

New member
נראה לי קו 40 מהמצבה

אני אבדוק בכל זאת שלא יהיו פאשלות:)

אבל מה אנחנו קשורים../images/Emo35.gif

סליחה על ההתפרצות אבל יש כל כך הרבה פורומים שנועדו לשאלות כאלה. להבא תפני את השאלה לתחבורה ציבורית.
.

light angel

New member
כי יש פה אנשים שהלכו למועדונים

וכאלה... לא ידעתי שיש פורום תחבורה ציבורית. אבל זה לא אמור להפתיע אותי, כי יש פורום לכל דבר שזז. מצטערת...

111שיר

New member
נו, הלכת?

הייתי מציעה שאם זו יום הולדת אז תלכי בשביל חברה שלך. אני הייתי פעם אחת בדום והיה לי ממש חרא. יש לו וואחד שם בארץ, אבל סך הכל הוא לא כזה גדול. למרות שזה באמת תלוי בהפקה...אז לא יודעת מה להגיד לך. בכל מקרה, אם הלכת, נהנית?

the first duke

New member
נראה לי שזה מועדון של ערסים, באיזור

באיזור שם זה בעיקר מועדוני ערסים שכאלה, זה לא ממש מועדונים אלטרנטיבים. אבל אני בכלל לא מת על מועדונים, יותר מדי רעש סירחון וערסים שמתחילים עם כל בת שזזה וגם לא חסרות פרחות. לא מקום מוצלח לדעתי לךהכיר אנשים(בניגוד להרבה שעושים את זה) ובטח שלא מקום למוזיקה איכותית. אם כבר אז עדיף בהרבה ללכת לפאב לחגוג:)...

light angel

New member
הלכתי בסוף ../images/Emo13.gif

ביקשתי מחבר של אמא שיסיע אותי. היה ממש כיף. כלומר, זה לא משהו שאני אתחיל לעשות כל יום מעכשיו, אבל היה מגניב. מוזיקה ממש טובה, חברים והמון עידוד לאגו. כל שני מטר התחיל איתי מישהו
גרמו לי להרגיש מבוקשת. זה שונה לגמרי מהמסיבת בי"ס שהיתה לנו באותו מקום בדיוק. אין מורים בסביבה, אין את כל השכבה, אפשר להתפרע חופשי. לרקוד בטירוף בלי לחשוב כל הזמן "איך אני נראה", להכיר אנשים, לשתות (למרות שאני לא שתיתי, יותר מדי בלאגן כדי להתחיל עם זה). בסוף לא התחרטתי שהלכתי
תודה לכל מי שעזר/עודד!

111שיר

New member
אני שמחה שנהנית ../images/Emo24.gif

לדעתי בכלל מועדונים זה אחלה. יש כאלה שלא מתאימים להם מקומות כאלו. אני פשוט מתה על זה. חולה על מוזיקה, אוהבת מאוד לרקוד, יש שם לפעמים אחלה אנשים, צחוקים, שתיה. אני כמעט תמיד נהנית מאוד:) ומה זאת אומרת, הייתה לכם מסיבת בי"ס בדום????? עם מורים? מה?

light angel

New member
היו לנו כמה מסיבות בי"ס...

פתיחת שנה, סוף שנה, דברים כאלה. אז אחת מהן היתה בדום, ומן הסתם היו שם מורים כי זו מסיבת בי"ס. היתה גם אחת במועדון התיאטרון, ובקסטל בחולון. בסך הכל ניו לנו מסיבות בי"ס די שוות, אם חושבים על זה...

למעלה