קיבינימט טאז!

פרסה

New member
קיבינימט טאז!

אני לא קראתי את הדיון עד הסוף כי המחשב שלי הולך להיתקע בגלל הסמסונג האלה הפורום הזה אתה לא יכול לאלץ אנשים לדבר רק על סוסים יש עוד דברים בחים אז כנראה שאתה ב10 שנים האחרונות ההיתה תקוע רק אם סוסים ולא יצאת החוצה אז טאז סוסים זה לא הכל ולא צריך למחוק כל הודעה שלא קשור בה סוסים לכל אחד פה ובעולם יש את זכות הדיבור (ואם לא דיבור אז כתיבה) ולאף אחד אסור להשתיק אותו אז אם כזה מנהל מתכוון להיות אז באמת תשאיר את זה לטל או לכל אחד אחר גם אם יש לו ניסיון של שבוע אבל לא להיכנס לכזאת אוירה ואם אתה שם לב כל הויכוחים סובבים סביבך הדיון הזה הדיון על קסדות הדיון הגדול על השובניזם והפניזם ועוד רבים הכל סובב סביבך האומנם צריך קצת על סוסים אבל גם לעלות את הפורום אי אפשר האומנם מישהוא אמר שהפורום חי אבל על מה הוא חי? על הויכוחים המפגרים האלה התמונות באמת כמה הם ממלאות? וזה לא דיון זה תמונה שתי תגובות וזהו אבל לא אני לא טאז לא נוכל לעשות כלום סתם להריץ טופיקים משיעמום זה דבילי עכשיו כל אחד יכתוב משהוא חמוד ותגמרו את זה ודירבלק עוד ויכוח כזה ואני פותח פורום באתר אחר ואני לא צוחק נמאס מהויכוחים האלה חוץ מזה ראית באיזה טופיק אתה?

taz512

New member
קיבינימט?

טוב עם אתה אומר, אני אישית מוצא את זה מאוד משעשע שאני מקבל ביקורת עוד לפני שהתחלתי לעבוד. אותי זה משעשע. תנו לשד שבועיים של חסד, תשים לב מי התחיל את הויכוח המדובר, אני מצטער אבל אני כמו כל בן אדם נורמלי בעולם כשתוקפים אותו מתגונן. וראיתי טוב מאוד באיזה טופיק אני, ועם תסתכל טוב תראה שם גם תגובה שלי שקשורה לטופיק. ובנוגע למה הכיוון שלי עם הפורום, אני לא אמרתי להוריד את כל הדיונים. פשוט צריך פה לעשות קצת סדר בשרשורים ככה שהדיונים על סוסים יתפסו את המרכז. אני חושב שתסכים איתי בנושא הזה. ודבר אחרון, אני עשיתי המון ב10 שנים האחרונות חוץ מסוסים, חלקם זה צניחה חופשית, אופנועים, בנג´י, אופנועי ים, טרקטורנים, סקי, סנפלינג, ג´יפים ועוד כל מיני דברים אחרים. ככה שלמרות שסוסים זה חלק מרכזי בחיים שלי הם לא החלק היחידי בחיים שלי. טאז השד והתגובה

אבו-דני

New member
פרסה

-- דווקא עשית עליי רושם של לא אגרסיבי מי יודע מה... מה קרה?
נגחת כרכרה?

למעלה