קיבורן (עם ספוילר לFFC)

HarelBarok

New member
קיבורן (עם ספוילר לFFC)

בFFC קיבורן מדבר עם סרסי על אלוף שאף בן אדם לא יוכל לא. העיסוק של קיבורן בחיים ומוות גורם לי לחשוב שמדובר באיזה גולם עשוי מגופות של אנשים או משהו מפלצתי כזה. עכשיו זה מעלה שאלות לגבי דמותו של קיבורן- מאיפה לו היכולת? אם לוקחים את זה יותר לעומק, ניתן להשוות את קיבורן למליסנרה- שניהם יועצים שמביאים את השליט שלהם לכליון ולשניהם יש פן מיסטי. ייכול להיות שקיבורן הוא סוג של מליסנדרה שנשלה למעלה מלך כדי להזיז דברים? אם זה כך, עבור מי הוא עובד? מה המטרה שלו?

האבק

New member
הממ

אני לא הייתי משווה את קיבורן למליסנדרה. סרסיי הביאה על עצמה את החורבן שלה, ולא אף אחד אחר. אני הייתי מחשיב את קיבורן ליועץ טוב דווקא. בקשר ליצור שלו - אני חושב שזה די ברור שזהו גרגור קלגאן. בטח הוא עשה עליו כמה קסמים מאגיים והפך אותו ליצור שלא מרגיש, משהו בין החיים למוות. עבור מי הוא עובד? קודם כל בשביל עצמו והניסויים שלו. ידוע שהוא היה תלמיד של מארווין, ואחרי שעשה ניסויים בבני אדם חיים (או משהו כזה) לקחו ממנו את השרשרת. אז ברור שהוא רוצה שיחזירו לו את השרשרת מלומדים שלו, ושהוא ימשיך עם הניסוים המזעזעים שלו.

HarelBarok

New member
...

סרסי אומנם הביאה על עצמהאת החורבן שלה, אבל קיבורן נתן לה דחיפה כל פעם ש היא יצאה באחת היציאות שלה כמו להאשים את מארגרי, דבר שנראה טיפשי לכולם חוץ מלסרי. בקשר ליצור- אני מזכיר לך שהראש של קלאגן עושה את דרכו ברגעים אלו ממש לדורן, ומדובר בראש שדי קשה לזייף בגלל המימדים שלו. לדעתי יש סיכוי טוב שקיבורן הוא סוכן שבא ליצור כאוס בממלכות לקראת משהו גדול שיבוא אולי הוא סוכן של ה"אחר" שבא ליצור עוד תוהו בווסטרוז לקראת מתקפת האחרים.

הלדין

New member
טוב.

הרושם שקיבלתי ממנו ב-"סופת" הוא של אדם שאוהב לשמור על יחסים טובים עם הפטרון שלו. ג'יים אמר עליו בעצמו שמדובר בחנפן. אם הוא מעודד את סרסיי, הוא עושה את זה רק כדי לשמור איתה על יחסים טובים מבלי לחשוב על ההשלכות של דבריו מעבר לאינטרס האישי הצר שלו.

למעלה