קיבוצניקים!

TheBlackFairy

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

אבל למה הוא תקוע בכזה חור, הא
.

TheBlackFairy

New member
אה, כן../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif

אמרו לי אתמול שהוא במעלה הבשור, מוזר
.

The orange Lady

New member
באמת?

טוב.. אני מקווה שבכל מקרה יהיה טוב. ממש חשוב להראות נוכחות.. דלית תביאי את כל מבואות עירון!!!.. חח.. וזהו אחרי זה יש את העצרת, ולזה כולם באים.. רק מקווה שזה לא יהיה פסטיבל שוב השנה

אל תדאגי....יהיה פסטביל

כי כולם כבר שכחו...הזמן עושה את שלו.... שוב שמעון פרס יעלה לבמה ויזיין לנו ת'שכל.... אביב גפן ישיר את אותם שירים וכל המעריצים שלו ילבשו שחור ישימו שרשרת של סמל השלום ויצרחו כמו שיותר חזק: "אביב תעשה לי ילד/תאומים/שלישייה/נבחרת" ואז כמובן יש את כל האמנת ז'נבה, סרבנים, מרצ,שמרצ ברץ יחלקו סטיקרים לכל הילדות הקטנות והמתלהבות (שגם אני לצערי בעברי הייתי אחת כזאת). ואז כל מיני בני נוער יבואו וינסו להחתים אותנו כל איזה מכתב ששולחים לשרון/ערפאת/צה"ל/ קישקשתא (העיקר שיהיה למי לשלוח מכתב). ואז כולנו נגיד על מיני משפטים יפים כמו : וואו , חייבים לעשות משהו וואו אסור לשבת בשקט... ובסופו של דבר כולנו חוזרים לחדר הקטן והשקט שלנו, נשכבים על המיטה עוצמים את העיניים חולמים על איזה חוף בהוואי אחרי שסיימנו לימודים וצבא, וברגע שאנחנו פותחים את העיניים ורואים ששבע בבוקר וצריך ללכת ללמוד אנחנו ישר שוכחים את כל מה שאמרנו לעצמנו ולחברנו/חברתנו, הולכים ללימודים כמו טאטאל'ה וכרגיל לא עושים כלום. חוץ מכמה...

אפילו שמעון לא...

ב"ידיעות אחרונות" השבוע התפרסמה ידיעה לפיה הוחלט ששמעון פרס לא ינאם בעצרת, כדי שהיא לא תהייה "עצרת פוליטית". כי כידוע לכולנו, יצחק רבין מת משחפת.

TheBlackFairy

New member
יהיה אחלה סמינר../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

כמו כל סמינר של התנועה
. ואני אשתדל להביא איתי את החמולה
.

meiravinka

New member
ממ...

חגי, יעל והדס מההנהגה אמרו לי ביום חמישי שזה עבר בגלל המרחק של מעלה הבשור מתל אביב.. אז העבירו לפלמחים.. ו.. אני עוד צריכה להחליט אם אני באה

meiravinka

New member
תיכננתי לנסוע לשומריה

אבל... אני אשכנע את הבנות של שומריה לבוא לסמינר אל דאגה

TheBlackFairy

New member
תבואי וגם שהן יבואו../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

את מי התכוונת לבקר
, את הבנות מהחוג
.

meiravinka

New member
טוב.. בסוף לא שומריה ולא סמינר:)

באים אורחים.. אבל בכל מקרה.. התכוונתי לבקר את סיון ושות' ניפגש בעצרת..

SwEEt T

New member
הסמינר במעלה הבשור

לכל מי שחשב אחרת ואני באה אהה דרך אגב אני עדי משקמה לא כתבתי פה הרבה זמן אז למי שלא מכיר

TheBlackFairy

New member
לא בסדר../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif

ני מתגעגעת
. את יודעת אם הן במקרה באות הבנות של שומריה והרי אפריים לסמינר
. אני מקווה שנפגש בעצרת
.

TheBlackFairy

New member
אני יודעת שהם לא באו../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

וואי היה ממש כיף בסמינר
.