קיבוץ.

MusicA

New member
קיבוץ.

שלום לכם. אפשר לדעת בבקשה מה זה קיבוץ? פלאפונים אני מניח שאין לכם, טלפון יש בכל בית או אחד לכל שכונה או אחד לכל הקיבוץ? כמה מחשבים יש? מסכימים לכם להיכנס לאינטרנט? כל מי שגר בקיבוץ עובד ברפת או שיש עוד ענפים? היה לי חבר שביקר בקיבוץ והוא אמר שיש בקיבוץ רמזור כל איזה 20 מטר כדי לכוון את הפרות, זה נכון?! הפרות מבינות את הרמזור?! בתי ספר אני בטוח שיש אבל איפה? בקיבוץ? זה נכון שהממשלה נותנת לכם הכל בחינם ואתם אוכלים הכל בלי לשלם? זה נכון שמחלקים לכם סיגריות חינם? עוד חודש בערך יש לי טיול שנתי לאיזה קיבוץ (לא ברור עוד איזה) ואני רוצה לדעת מה יש שם, יש בריכה אולי?! יצאתם פעם מהקיבוץ? הייתם פעם בחו"ל?

la bella dama

New member
אני מקווה שאתה צוחק,אבל בכל מקרה

ככה,יש לנו פלאפונים,לחלק יותר מאחד,טלפון גם כן יש בכל בית,אצלי יש אפילו שישה למרבה ההפתעה! לא,לא נותנים לנו להיכנס לאינטרנט,אנחנו עושים את זה בחשאי,אז אל תגלה..חחח,יש מחשב בכל הביתים שרוצים שיהיה בהם מחשב,בדיוק כמו בעיר כן,בטח,כולנו עובדים ברפת,מזה גם כל הקיבוץ מתקיים..לא..יש עוד הרבה ענפים ומפעלים בקיבוץ מה שחבר שלך אמר הוא כנראה הזה.. לא בכל קיבוץ יש בית ספר,זה תלוי בגודל הקיבוץ ובמועצה האזורית,במקרה בקיבוץ שלי יש בית ספר והוא נמצא ליד הקצה של הקיבוץ,אבל יש אחריו עוד דברים הממשלה לא נותנת לנו הכל בחינם,בשביל זה יש לנו מפעלים שמרווחים כסף,בקיבוצים שאין בהם הפרטת מזון אוכלים בלי לשם,ברוב הקיבוצים משלמים על אוכל,הסיגריות כבר לא בחינם בקיבוצים(לפחות בשלי) ברוב הקיבוצים יש בריכה,רוב הסיכוי שלא תיכנס אליה מה,אפשר לצאת מהקיבוץ?!כן,גם בחו"ל הייתי,בפעם הראשונה בגיל שנה,וכן אנחנו יודעים מה זה מכוניות ומטוסים

וואו אנשים חיים בסרט....

חבר'ה, נכון שקיבוץ זו סוג של בועה, אבל אל תגזימו!!! אנחנו במאה 21!!!

la bella dama

New member
בא לך לספר לי מה זה חשמל?

אנחנו שוקדים על סיפור נחמד מכל הסטיגמות המצחיקות האלו...

אתה יודע מה הכי מעצבן??

שהבאר מתלכלכת...ואז אי אפשר לשתות במשך מלא זמן!!
עמית, ידידי, מישהו עשה לך היכרות מאוד שגויה עם הקיבוץ.
יש היום קיבוצים מאוד מפותחים (הרבה מעבר לחו"ל, חשמל, מים חמים ועוד). הטכנולוגיה היא אותה טכנולוגיה כמו שיש בעיר. זה שאין כבישים באמצע הקיבוץ וחנויות וקניונים לא אומר שאנחנו מנותקים מהעולם ו/או חיים בצריפים או בבתים רעועים וכיו"ב. לאיזה קיבוץ אתה נוסע בטיול שנתי? דבר איתנו אחרי שתחזור לאילו מסקנות הגעת

MusicA

New member
אני לא יודע אם אתם עובדים עלי,

לכל אחד יש פלאפון? זה נכון שאחד מתוך 14 ילדים שובר שן בגלל בעיטה של פרה בראש?! איזה מפעלים יש? הם לא קשורים גם לרפת? (נניח עושים את השקית של החלב)? איך אתם מסתובבים בקיבוץ? באופניים? ברגל? אופנועים אפילו?

המקטרג

New member
טוב...

דבר ראשון, תן לי לנשום כמה נשימות עמוקות, שאני לא אתעצבן עליך... כמעט לכל אחד יש פלאפון מגיל 10 ומעלה (חוץ ממני שאני לא צריך) אני לא מכיר אף אחד ששבר שן בגלל בעיטה של פרה.... אולי של סוס בקיבוץ שלנו יש מפעל נעליים ותיקים שמייצא הרבה מאוד לארץ ולחול וההורים שלי עובדים בו, אני גם מכיר קיבוץ שיש בו מפעל פלסטי שמרוויח מיליונים בשנה (בעצם, הוא רוב ההכנסה של הקיבוץ) ומייצא לחול ולארץ ולכל מקום לסיכום, קיבוץ זה עיר, רק עם מעט תושבים, פחות חנויות, יותר "אחווה" ברצינות שאתה נשמע כמו סבא שלי כשאתה מדבר על הקיבוץ... הוא בן 67, הוא גדל ברפתות עם הפרות, ועד היום מסתייג מכל דבר אלקטרוני...

hell ya!!

מפעיל פלסטי = שלטון!! וזה לא פלסטי, זה סטופקוקים, הדברים שבאינפוזיה... ברעם ====== שליטה!!!

MusicA

New member
באיזה קיבוץ יש מפעל פלסטיק שמרוויח

מיליונים בשנה? (סתם מתעניין)

../images/Emo51.gifעל הידיעה.

עמית, בתקווה שלא נבהלת מכל ההתקפות שלנו, כמו שאמרתי מקודם אני ממליץ בחום שתלך לכמה קיבוצים בארץ..המחשבות שלך נכונות לזמנים של קום המדינה-ואני לא מגזים

MusicA

New member
דיברתי היום באייסיקיו עם מישהו

מהקיבוץ ששדדו אותו אתמול (שכחתי את שמו), הוא אמר שהם מייצרים צינורות פלסטיק ושבשנת 2004 הם הרוויחו רק מהמפעל 140 מיליון שקל, זה הגיוני?!

בשנה 140 מליון שקל?? בשבילם

אני מקווה שזה באמת מה שהיה אבל זה נשמע קצת מוגזם...מרוויחים עשרות מליונים בודדים בשנה אם מאוד מאוד מצליחים אבל 140?? שווה בדיקה.

MusicA

New member
לא 140 מיליון, בדקתי והם הרוויחו

ב2004 130 מיליון ברוטו (כולל הכל), אחרי תשלום החובות היו להם רווחים של 13 מיליון, לכל חבר נוספו 1,500 שקל לתקציב.

למעלה