קיאנו ריבס

mayarel

New member
קיאנו ריבס

כן תאמת הוא לא נראה שיש משהו בקודקודו אבל הוא היה יפה כשהוא צעיר כמו איזה פייה מאגדה.

nini18

New member
חמודדדדדדדד../images/Emo99.gifיפההההה../images/Emo23.gifמושלםםםםםם../images/Emo47.gif

אחד השירים הכי יפים שהוא הוציא + הקליפ הכי יפה שיש. הוא כזה יפה וסקסי שם פשוט מושלםםםםםםםםם

nini18

New member
../images/Emo124.gifתחליפיייייייייי כבר מחשבבבבבבבבבבבב

קרציהההההההההההההההה.
מה קורה BB לאיפה נעלמת לך???

nini18

New member
קצת ../images/Emo3.gif ולא שקרנית אלא סתם

רמאית חחחחחחחחחח

t r e c o o l

New member
טנקס האןןן../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני הייתי יכולה לקצר את ה1.12 למילה אחת.. חרא חחחחחח
סתם סתם, איזה חמווודדד הואאאא

music again

New member
../images/Emo199.gif התעוררתי עכשיו משינה,אחרי שחלמתי

שהייתי בהופעה של אדם. זה היה כל כך אמיתי!! נדמה לי שהוא שר את soaked . אחרי ההופעה הלכתי לחדר שבו הוא נמצא, כי שמעתי איזה ויכוח על בושם (????) שהוא קנה, שהתברר כזיוף. ראיתי אותו עם עוד אנשים בחדר. הוא ישב על הספה עם חולצת טריקו לבנה קצרה צמודה, ונדמה לי מכנסיים שחורות ארוכות. הוא היה מאוד עייף, והיו לו עיגולים שחורים מתחת לעיניים. הוא שיפשף את הפנים שלו, נשכב על הספה ועצם עיניים.. ואני חושבת שבאותו הרגע חשבתי איזה מגניב שאני רואה אותו ישן, ואיזה ידיים יפות יש לו...

nini18

New member
זה אדם בשבילך חחחחחחחחחחחחו ../images/Emo45.gif

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מדהים היא בחרה אותו כאחד האנשים שהיא אוהבת ורוצה שיחגגו איתה את המומולדת
מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מקסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק וכל הממים בעולם חחחחחחחחחחחחחחח וגם היא

nini18

New member
וזה רק עוד חמישה ימיםםםםםםםםםםםםםראיתם

מה רשמו האחד והיחיד אדם למברט

heart1soul

New member
יששש זה מדהים! איזה מקסימה היא!!

זאת הולכת להיות בטוח תוכנית חשובה ומדהימה !!!!!

למעלה