קיאנו ב

קיאנו ב../images/Emo44.gif../images/Emo95.gif

פשוט הייתי חייבת לפתוח אין לכם מושג כמה קיאנו יש בטלוויזיה השבוע
יום חמישי
ערוץ E
"אחותי - חתיך השבוע! הסיפור המלא על חייו האישים והמקצועיים של השחקן קיאנו ריבס" זמני שידור
15:15 20:20 02:10 יום שבת
(תשבו חזק) ערוץ:MGM-ערוץ 7 ביס,בהוט צריך לבדוק
(כל הסרטים שיהיו כתובים כאן) "ילדים בממלכת הצעצועים"-סרט מזל טוב קיאנו: מוזיקלי. עיבוד מוזיקלי רחב יריעה לספרו הקלאסי של ויקטור הרברט. סופת שלג אימתנית המשתוללת סביב ביתה של ליסה בת ה-11 נושאת אותה אל מקום זר וחדש. עם: דרו ברימור, קיאנו ריבס. במאי: קלייב דו "מסע הכזבים של ביל וטד" מזל טוב קיאנו: קומדיה. בסרט המשך זה נלחמים ביל וטד ברובוטים מרושעים בני דמותם, ובדרך פוגשים לא פחות מאשר את אלוהים. עם: קיאנו ריבס, אלכס וינטר ופאם גריר. במאי: פיטר היואיט. ארה``ב 1991. "גוויה על שפת הנהר" מזל טוב קיאנו: דרמה. עפ``י מקרה אמיתי. נער רוצח את חברתו ללא כל סיבה ניכרת לעין. המציאות העגומה בה חיים חבריו לעיירה מונעת מהם תגובה הגיונית למעשה המחריד. עם: קיאנו ריבס, דניס הופר. במאי: טים הנטר. אר כל הסרטים זה לכבוד היומלדת שלוו
אני לא מאמינה עוד 3 ימים יש לו יומולדת

שעות של הסרטים../images/Emo26.gif../images/Emo95.gif

ילדים בממלכת הצעצועים-17:05
מסע הכזבים של ביל וטד-18:40
גוויה על שפת הנהר-22:00
צפייה נעימה לכל מי שיראה

Aeon

New member
גוויה על שפת הנהר

בסרט הזה הוא מה-זה צעיר לכל מי שרוצה לראות את קיאנו בניצני תהילתו שתראה את הסרט הזה...

willo1

New member
חחחחחחחחחחחח

איזה חמודים! ימות העולם אני מקליטה הכל!

willo1

New member
העאאא

"אחותי - חתיך השבוע! הסיפור המלא על חייו האישים והמקצועיים של השחקן קיאנו ריבס" 43 דק' של.... שלמות והנאה צרופה! הקלטתי את זה! איזה כיף. זה היה מדהים
אבל לא הגעתי למסקנות חדשות.. קיאנו עדיין... מ-א-מ-יייייייי

למעלה