קיאון קלארק

capsl0ck

New member
קיאון קלארק

שחקן חופשי
, טורונטו החליטו לא להאריך את החוזה שלו, והוא שחקן חופשי. הוא יופי של שחקן, והלוואי שיבוא לסקרמנטו

לקינגס הוא לא יבוא

גם בגלל שהתקרה שלהם די מפוצצת ,וגם בגלל שאני בספק אם הבחור יסכים להיות מחליף של וובר. מה שכן , אני בהחלט מצליח לראות אותו משתלב באינדיאנה,ויוצר יחד עם ג´רמיין אוניל קו קדמי אתלטי ביותר.

capsl0ck

New member
אני יודע

אני יודע שהוא לא יבוא, אני סתם מפנטז... אגגב מחליף לוובר, לדעתי אדלמן חייב לתת השנה הזדמנות לג´ראלד וואלס, שחקן מוכרשר מאוד, עבר שנת השתפשפות כרוקי, לא שיחק הרבה ועכשיו זה הזמן לתת לו את הדקות. שיהיה מחליף ראשון לוובר במקום טורקוגולו, כי הוא יותר 4, טורקוגולו הוא 3... גם הייתי רוצה לראות את מאטים קליבס משחק יותר, שחקן נחמד

BullsDuDe

New member
הוא יבוא ל...

שיקאגו מאוד רוצים אותו כדי שיבו ויצור את הקו הקידמי הכי מפחיד במזרח שיקאגו צריכים להבטיח לקלארק שהוא ישחק בין 25 ל35 דקות למשחק עם משכורת של 4.5 מיליון דולר לעונה עם הלאה במשך השנים. אם הוא יבוא שיקאגו בפלייאוף שנה הבא ולא יעזר לאף אחד גם לשונאים הגדולים כי אם קו קידמי של: SF: ג´לן רוז, אדי רובינסון PF:טייסון צ´אנדלר,לוני בקסטר C: אדי קארי ,קיאון קלארק. וכתבתי לוני בקסטר כי לפי איך שהוא משחק בליגת קיץ הוא הולך להיות שור בשנה הבאה.

בוסף

New member
נכון לאולי עוד שנתיים או שלוש

כול מה שכתבת יכול להיות נכון עם הבולס יחזיקו את הסגל הזה רק לעוד שנתיים ואולי אפילו שלוש, כי פרט לרוז וקלארק כול השאר עוד צריכים להתבשל ולהוכיח עצמם. אגב לוני בקסטר הוא באמת סוס לא קטן אבל זה לא ממש חדש לאף אחד שראה את הפיסיות בשנותיו במכללות.

למעלה