קטש למכבי?????

roy_ma

New member
קטש למכבי?????

בנענע פורסם, וגם מקורות במכבי מסרו שלא לציטוט, שקטש יחתום במכבי בימים הקרובים.ן

מה יהיה עם מקדונלד ../images/Emo35.gif

עם חזרת קטש, שעדיין לא סגורה, מה יהיה מעמדו וחשוב עוד יותר, מה יהיה מעמדו של מקדונלד בקבוצה עם קטש ?? האם לא יפגע?? האם השניים יוכלו לשחק יחדיו? ואם לא, האם יסכים קטש, בקבוצת נעוריו, דממנה מצפה לשחק בהרכב ראשון, להתפשר על עלייה מהספסל ??

לפי דעתי לא פחות חשוב

זה מה יהיה מעמדו של בורשטיין. אם אתה זוכר,כתבתי פעם מה אני חושב על השילוב בין קטש למקדונלד(אם יהיה),הבעיה שהשילוב בין שתיהם יפגע בטל בורשטיין ויעצור את ההתקדמות שלו,אי אפשר להוריד שחקן צעיר ככה לספסל אחרי שהוא היה שחקן חמישיה בכל המשחקים המכריעים. לפי דעתי קטש יכול להיות שחקן שישי או שביעי בתחילת העונה שכושרו עדיין לא ברור ובמשך העונה תמיד תהיה לבלאט את האפשרות להחליט איזה שתיים מבין ארבעת הגארדים שלו הוא רוצה בהרכב. אופיר

אני נגד חזרת קטש למכבי... ../images/Emo31.gif

קטש עזב את מכבי, המועדון שגידל אותו, עזב לטובת פאנא´ ולקח ממכבי את הגביע (טוב, כבר הספקנו לנקום...) עכשיו קטש רוצה לחזור. אחרי עונה שלמה שבא הוא היה בקשר מצויין עם הספסל הוא רוצה לחזור למכבי, למה? כי זאת האופציה האחרונה שלו. בלייקרס אין לו מה לחפש ופאנא´ כבר לא רוצה אותו, אז למה לא לחזור למכבי? אני מאוד לא רוצה שקטש יחזור. אולי הוא שחקן טוב אבל עכשיו מכבי כבר מסודרת. החזרה של קטש תהווה בעיה למקדונלד ובורשטיין ואולי לעוד כמה שחקנים. מה שייקרה שאחד משלושתם ייבלה הרבה זמן על הספסל ולדעתי, חשוב יותר שבורשטיין יישחק כמה שיותר. הוא עדיין צעיר והוא איך שאומרים "הילדים של היום, הם העתיד של המחר"... נטע

בעצם תיתכן פגיעה בכל יחסי הכוחות

מה יהיה עם קבוצת הגנה שבה קטש יעלה בחמישיה בתור שומר "לא טוב" בלשון המעטה ? מה יקרה בנוסף למקדונלד ולבורשטיין, עם שארפ ? בכלל יש צורך שנדבר על ראדוביץ´ ?

McDVD

New member
זה יכול להיות דווקא טוב ../images/Emo45.gif

אני חושב שזה דבר טוב שקטש חוזר למכבי. קטש מבחינה מסוימת דיי דומה לפארקר,שניהם אתלטים שניהם יודעים לקחת על עצמם את המשחק ולקלוע סלים חשובים. עכשיו אריאל מקדונלד לא צריך לדאוג למעמדו כי הוא משחק כרכז וקטש יכול לשחק לידו כשוטינג גארד,כקלע, וכך ששניהם יכולים לשחק ביחד באותו הרכב או עוד אופציה שהיא אפשרית היא שקטש יכול לעלות מהספסל (כן כן) ולהוות תחליף לפארקר.עכשיו ישאלו למה שקטש ישב על הספסל? התשובה היא פשוטה מאוד. עכשיו מכבי היא בין הקבוצות הטובות באירופה והיא כבר לא דרג שני כמו שהייתה בימי קטש בהרכב הראשון.כך שאם הוא ישב כמו ילד טוב על הספסל של פאנאתנייקוס הוא ישב גם על הספסל של מכבי. בכל מקרה אם קטש חותם במכבי דבר אחד בטוח, יהיה מעניין מאוד.

McDVD

New member
בהחלט בעייה

לגבי שארפ זה לא הכי קריטי כי הוא תמיד ישאר מחליף במכבי ויקבל כל דבר. לעומת זאת לבורשטיין זה יוצר בעייה.אם קטש בא אז נוצר במכבי הרכב עם יותר מידי גארדים יותר מידי טובים.המאבק על מקום בהרכב יהפך לכמעט בלתי אפשרי וזה יהיה בהחלט לא פיר הן מבחינת בורשטיין והן מבחינת קטש לקבל דקות משחק מבלי שיהיה קיפוח מסוים לאחד השחקנים. לכן בהחלט יש משהו בטענה שההעברה של קטש בעייתית.

אתה לא רואה

מצב שלפיו שניהם ישחקו ?? קטש ישחק או מחליף למקדונלד או לבורשטיין (ייתכן גם בורשטיין מחליף לקטש) ? במצב כזה כיצד ישתלב גור שלף ?

גור עלול בהחלט להפגע, כי אם

קטש יגיע, אז זה בטח אומר שפארקר יוסט לעמדה 3, באופן כמעט תמידי (לא יהיה צורך שישחק כ-2, כשיש לך הרבה גארדים טובים) וגור בהחלט עלול להפגע מזה..... אבל לכו תדעו, אולי הכל שמועות

parker_sholet

New member
מה?????????

אני בשוק!!! איזה נצלן... כל האפשרויות חסומות עכשיו אז הוא בוחר במכבי? הוא הורס את הקבוצה אם הוא חותם, פשוט הורס!! את כל מה שהיא בנתה השנה הזאת ובזכות זה היא הביאה גביע... הוא הורס גם חצי מהשחקנים. שלף ,ברושטיין, מקדונלד, פארקר בעצם זה יפגע בקבוצה כולה. ואני מאמינה שאם הוא יחתום יתנו לו הרבה זמן משחק יחסית מה שאומר שהרבה שחקנים טובים ישחקו פחות על חשבונו! במיוחד פארקר!!!

אני ממש לא חושב שצריך להיות

כל כך שליליים לגבי בואו של קטש....... עם תזמון נכון של המאמן, חלוקת דקות ותפקידים נכונה, רק טוב יכול לצאת מזה - צריך עדיין לזכור שקטש היה ואני מקווה שעודנו אחד מהרכזים הטובים באירופה, ואפשר בהחלט לנצל זאת... הרבה מאוד תלוי כרגע בדיוויד בלאט - אם הוא יידע לנהל את כח האדם שברשותו בצורה חכמה, ולא לתת לאף "כוכב" דקות מיותרות, אז רק טוב אולי יכול לצמוח מזה למכבי כקבוצה. ברור שבואו (אם וכאשר יהיה) של קטש יצמצם במשהו את דקות המשחק של הגארדים האחרים, אם כי אני בספק אם פארקר ייפגע מזה..כמו שכבר אמרתי, במצב כזה לדעתי, עקב ריבוי הגארדים בקבוצה ויכולתו המצויינת של פארקר לשחק בעמדה 3, אז פארקר יישחק בעמדה הזאת, וזה כמובן על חשבונו של גור

למעלה