קטש האדום?

קיפודי

New member
קטש האדום?

לא,אין לי שום סקופ סנציוני עם הכותרת הזאת,אבל אחרי ששוחרר מפנתנאייקוס ואחרי שראיתי שהוא לא רץ בזרועות פתוחות למכבי תל-אביב(עדיין לא?) אני מרשה לעצמי לפנטז על קטש לובש בעונה הבאה אדום בצד הנכון של תל-אביב.אם תרצו אין זו אגדה.ותזכרו שאני כתבתי ראשון.בפעם הבאה אינשאללה עם סימן קריאה! (-:

אז זהו שלא...

קטש לא יהיה בהפועל תל אביב,לפחות לפי מה שהוא אמר. לפני חצי שנה בערך היה עם קטש ראיון באחד על אחד עם דני ענבר,קטש אמר שאם הוא חוזר לישראל זה רק למכבי תל אביב ואפילו ציין את זה שלהפועל תל אביב הוא בחיים לא יגיע גם אם יהיה לה סיכוי להאבק על האליפות. אופיר

קיפודי

New member
מן הסתם אני זוכר את הראיון הזה

והאמת אני מאחל לקטש מכל הלב שהעיניין שהלייקרס מגלים בו יתברר כרציני.ולא-להאמין,אפילו אם הוא יחזור למכבי תל-אביב אני ימשיך לאהוב אותו,כי בשביל שחקנים כמוהו קיים הכדורסל וקיימת האהבה לספורט הזה.ועדיין,הפנטזיה שאם שתי האופציות שהזכרתי לא יתממשו הוא יחצה את הקווים מלהיבה את הדמיון שלי.ובלי קשר לקטש,אני מקווה שהפועל תל-אביב לא רק יקנו מכל הבא ליד,אלא ידעו לבנות קבוצה שאפילו אם לא תחזור בעונה הקרובה לליגת-העל תחכה לעונה שאחריה בשביל לעלות.כי אחרת חבל על הכסף.מספיק חרא אכלנו מהפועל בשנים האחרונות.בשביל לחזור לצמרת צריך קצת שכל ולא רק כסף.אני מקווה שלהנהלה יהיה את זה.

מסכים איתך..

צריך לדעת איך להשתמש בכסף ולא רק בהבאת שחקנים,אני לא מאמין שהפועל לא תעלה השנה,כמו שזה נראה עכשיו יש לה שחקנים יותר טובים מהרבה קבוצות בליגת העל,שהפועל תהיה בליגת העל אני מאמין שיחזרו הקרבות הגדולים נגד מכבי. גם אני רוצה הרבה שחקנים בקבוצה שלי,אני יודע שאין באפשרותו של אף אחד מההנהלה של מכבי רמת גן להחזיק שחקן כמו קטש,אבל זה נחמד לחשוב על זה,אבל מה לעשות,צריך להסתפק בדני לואיס....

פו-הדוב

New member
בתור אוהד הפועל האמיתית (הפועל ת``א)

קיפודי קטש בהפועל זה יכול להיות נחמד מאוד במיוחד אחרי שלמד אצל אוברדוביץ` שאפשר למסור גם, אבל לצערי זה בלתי אפשרי קטש לבדו מקבל 1.5מיליון דולר וכל התקציב של הפועל הוא 2 מיליון דולר (גדול בסדר גודל ישראלי עם לא מחשיבים את מכבי ת``א אך קטנטנן ביחס לזה של בכירות אירופה).

kirk hammet

New member
אף פעם לא אהבתי אותו.

ואני מכביסט בדם. למה ? כי הוא לא עושה הגנה וכי הוא לא מוסר. אני לא אוהב כאלה שחקנים. חוץ מדראזן פטרוביץ` אבל הוא משהו מיוחד.

קטש יודע למסור

למרות שאני לא יודע מה ממוצע האסיסטים שלו בפאנתנייקוס,הוא יודע למסור,נכון שהוא אוהב את הכדור ביד אבל אם יש לו את היכולת(ויש לו) להכריע משחקים צמודים אז אולי זה עדיף. אופיר

למעלה