קטרקט בעיניים

מרותי

New member
קטרקט בעיניים

שלום רב האם יש דרך לטפל בקטרקט בעיניים, ברפואה טבעית, מבלי צורך בהתערבות כירורגית?

0 אור 0

New member
לפעמים - אבל בזהירות

בעיות עיניים דורשות מעקב של רופא עיניים מומחה שלא יווצר מצב בלתי הפיך. אני אישית מכירה מישהו שהחליט שהוא יודע לטפל בעצמו ולפתור את הבעיה, ובסופו של דבר הוא התעוור. כל מה שאת עושה אך ורק באישור של הרופא המטפל שהמצב אינו אקוטי וניתן לדחות את הניתוח ללא חשש לנזק.

נעמי66

New member
קטרקט

לפני כמה שנים התגלה קטרקט במצב מתקדם בשתי עיני. ביררתי אצל אנשי-מקצוע בתחום הרפואה הטבעית, והתשובה שקיבלתי - במצב שלי, אין ברירה אלא לעבור ניתוח. אני כותבת לך כמה פרטים נוספים במסר.

nadaval56

New member
קטרקט

על מנת לנסות ולמצוא תרופות (טבעיות ושאינן טבעיות) לקטרקט משתמשים החוקרים בחיות מעבדה שסובלים מקטרקט. איך הם "משיגים" חיות חולות? הם נותנים להם לשתות חלב פרה!! אם כן, גם אם לא הגענו עדיין לטיפול שלם, יש משהו אחד שניתן כבר לעשות על מנת לנסות ולעצור את ההתדרדרות. בהצלחה.

0 אור 0

New member
../images/Emo6.gif זו היתה יציאה טובה

כשיפרסמו את המחקר שלך על הצלחת יצור קטרקט בחיות מעבדה תקבל פרס נובל

nadaval56

New member
זה היה רציני....

אני אגיג את זה במילים יותר פשוטות: בכדי לעצור את ההתדרדרת - חייבים להפסיק לשתות חלב!!

0 אור 0

New member
יש הרבה אנשים שמסכימים אתך

ומסיבות בעלות משקל וניתנות להוכחה, אז לא צריך להמציא מעשיות פרועות על חוקרים שמייצרים חיות מעבדה עם קטרקט על ידי מתן חלב

nadaval56

New member
תודה על ההערכה

את "המעשיה הפרועה" כהגדרתך לא אני המצאתי אלא פרופ' אבשלום מזרחי בספרו "לחיות בריא - חיים, בריאות וחולי בראייה הוליסטית", הוצאת פוקוס, 2003, עמ' 285. אגב, ספר טוב ומלא במעשיות. מומלץ!

ינוקא1

New member
שיטתו של מאיר שניידר !

מאיר שניידר עצמו עבר בילדותו 5 ניתוחי קטרט , וקיבל תעודת עיוור. באמצעות תרגילי עיניים ועזרה מחברים שיפר את מצבו תוך כשנה וחצי , היום יש לו גם רשיון נהיגה. הוא פיתח שיטה של תרגילי תנועה ועוד ומלמד את שיטתו בעיקר בארה"ב. מה שכן יש כמה ספרים שהוא הוציא , ויש גם תלמידים שלו שמלמדים את השיטה בארץ. שיטה זו דורשת הרבה תרגול , ודורשת מהמטופל יותר משיטות אחרות. אבל אם יש לך את הכח ליישם את זה , בהצלחה.

למעלה