קטקומבות הלב..

...Blue

New member
קטקומבות הלב..

מביט בך במבט מעורפל יוצאת מתוך ערפיח צועדת כאלומת אור אל מתחם תשוקתי הצחיח דמותך הרופסת מלפפת פיסות בד, שקופות מרטבובית גופך נשארת לבד, חובקת יתמות עורך עינייך בגוון ערמון מאירות נתיב הליכתך אך מסתירות צפונותייך בקטקומבות לבך ואני כקילון דולה סודותייך בדרכים פתלתלות כפתן המשיל עורו בעירום תמימותך ובוער ביקוד חושניותך

מיקושה

New member
וואו../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif

המילים...מדהימות..
רק.. חייבת להבין....... שו קילון דולה סודותייך..
ועוד משו קטן.. דמותך הרופסת...אף אישה לא תאהב לשמוע שהיא רופסת.. היתר מקסים.. מתגלגל על הלשון כזה..

טאKילה

New member
מיקושה

המילה רופסת לא מילה גסה,גם לא קללה. בלו בלו השתמש במילים לא שגורות. כך את נהנת משירה טובה, לא נדושה. חימה טובה

מיקושה

New member
../images/Emo13.gif

משום מה המילה הזו
גורמת לי לחשוב דווקא על מקומות לא הכי.."שריריים"חחח גםלך חתימה טובה..

מיקושה

New member
יואיייייייייייייי..מאיפה..מאיפה

המילים האלו?????????...... מי לימד אותך?????... מיד לגלות לי! חח אלוף..

...Blue

New member
שאני אבין..את מחייה את השפה העברית?

או ממציאה לנו שפה חדשה? :)

מיקושה

New member
לא יקרה..הוא אמיתי..קחי הסבר...חח

אפרון או מיכלזון כשמו של המפתח, כמו גם מכונת השינוע וההרמה מדגם "טול-בוי" הוצאו בתקנות התעבורה מהגדרת רכב מנועי בכלל ומכונה ניידת בפרט רק ואך ורק לעניין חובת הנוהג בו באחזקת רשיון נהיגה כלשהו. ומכאן ניתן לגזור גם לגבי במות הרמה וסלי אדם לסוגיהם. להלן התקנות הרלוונטיות:

לבלו

את הבית הזה אהבתי במיוחד ואני כקילון דולה סודותייך בדרכים פתלתלות כפתן המשיל עורו בעירום תמימותך ובוער ביקוד חושניותך חושני למדי

בוואריה

New member
לקרוא את המילים שלך...

פשוט להתענג על הכתוב כמו הטעם המתוק של פאדג' שוקולד בלגי משובח באמצע דיאטה כזה תענוג :)

למעלה