קטע

קטע../images/Emo178.gif

רק עכשיו נפל לידי הסרט הדוקומנטרי "אלו הם חיי" על מאיר אריאל. איך לא ראיתי את זה קודם??? קטע חזק שלא היה לו דיו לכתוב (כשהיה בפעילות צבאית) אז הוא כתב עם דם... צימרר אותי שעד כדי כך הוא רצה לכתוב... איזה דיליי איזהההההה!!!!!

Crystal Ship

New member
אני מכירה סרט שכזה

באמת שמו הוא "אלו הם חיי", דוקומנטרי על מאירנו האהוב. אבל הוא לא שודר בשום ערוץ, ונראה שגם לא ישודר. זהו סרט שהופק במסגרת מגמת קולנוע של בית ספר בעפולה, כמדומני, יצא לי לראותו. הוא סרט חובבני ולא ממצה, אם אתם שואלים אותי. אבל אני כמעט בטוחה שאפשר להוריד אותו בעזרת האימיול, במידה ואתם מעוניינים לצפות בו. וכל זה, כמובן, נאמר במידה ומדובר באותו סרט. :)

Crystal Ship

New member
משעשע, שירז, שאת לא מכירה את הסרט

כששמך מתנוסס בגאון בקרדיטים, תחת הכותרת תודות מיוחדות :)

אז כנראה ש...

מדובר בסרט המצחיק שעשו שני הסטודנטים שצילמו את הבית הפתוח בשנה שעברה...לא יכולה לחשוב על משהו אחר ואם זה זה אז אכן מדובר מבשהו לא רציני שפוספס בגדול.

yossnet1

New member
וואלה וואלה

באמת היו שם שני חבר'ה עם מצלמה ששאלו שאלות פה ושם.

מצאתי את הסרט..

אני אוהבת לחפש באי מיול הופעות וביצועים כאלה שאין לי בדיסקים ( תירגעו אני קונה רק מקורי!!!!
), ואז מצאתי "אלו הם חיי"-סרט דוקומנטרי על חייו של מאיר אריאל. וואי ואני הייתי בטוחה שכולם ראו את זה חוץ ממני.. טוב שעה ניסיתי להכניס את זה לפה אבל האמת שאני לא יודעת איך, ואני לא מצליחה לגרור את הסרט לכאן. אז פשוט כנסו לאי מיול ותחפשו "אלו הם חיי" דוקומנטרי. בהצלחה!!!

Crystal Ship

New member
זאת תוכנת שיתוף קבצים

כמו קאזה, למשל. יש אתר שממנו אפשר להוריד, אבל אני לא סגורה עליו.

יש סיכוי שאני מופיעה שם...אבל רק אם

הם שני חבר'ה שצילמו גם בשנה שעברה, בבית הפתוח? ...ממממ.

למעלה