קטע של שיתוף...

Warpath

New member
קטע של שיתוף...

עכשי והתעניינתי פה א מזמן על חוג היפ-הופ ואין משהו כ"F באיזור לשי, בנוסף הגיל שלי זה כמעט 20...ונראה לי פאדיחה ככה להכנס לחוג היפ הופ עם מתחילים קטנטנים, עכשויו, יש לי תנועות וקצב, ואני אוהב את זה, עכשיו מה שאני מחפש בחוג זה כביכול עוד תנועות וכמה שהמוח רק יכול להכיל...קיצר!!! בשביל זה לשלם 200 שקל לחודש? אני חייל בכל זאת, והמשכורת זה רק 430, ו200 זה פלאפונים, חברים וכו' ואין שקל בסופו של דבר! אז יש את המועדונים שמשם אני "שואב" עוד תנועות...לסיכום מה שאני אומר זה, שזה מתחיל להראות שעדיף מסיבות על חוגים לא?!? ואני לא בא בגישה של התקפה אז תגיבו בהתאם... בנוסף אני מתחזק בקטע של הברייק דאנס, וגם זה אני לומד ממסיבות, סרטים, ושמשלבים את שניהם ביחד זה יוצא ממש טוב, אז כאילו, למה חוג?!?!

NIR VENGER 17

New member
כנס אחי תשובה או תגובה...

אני כרגע בן 18 ואני רוקד מגיל 8 ועד ליפני שנה רקדתי מול הטלוויזיה וחיכיתי רקדנים אחרים והייתי בטוח שיש לי קליטה מושלמת ואני לא צריך חוג או סטודיו אבל בסטודיו מלמדים אותך איך להיות נקי וחלק בתנועות ודברים שגורמים לך ולתנועות להיראות מושלמות ואל תשכח שבסטודיו אתה לומד כיאוגרפיות ומופיע איתם מול קהל חוץ מזה שבסטודיו אתה לא לומד רק סוג אחד של היפ הופ אתה לומד גם לוקינג ופופינג וטופ רוק ואפילו עמידה על במה ומול קהל הבעות פנים וחוקים הקימר אם אתה לא מייקל ג'קסון כדאי שתלך לחוג או אימון חחחח זו דעתי..... וברוך הבא יאא גברר

best in me

New member
ברוך הבא וניר אמר בדיוק את מה

שרציתי להגיד

Warpath

New member
אבל אתם לא עונים לי על השאלה

כל כך...אני בן 20, זה פאדיחה להכנס לחוג עם ילדים בני 10...חחח שמעו בואו ניהיה ריאלסטים, מאוחר מדי לא?! ודברו תחלס לא סחור סחור... פאדיחה\לא פאדיחה? מתאים\לא מתאים?

best in me

New member
לא מאוחר מדי

וגם אם תרצה לא יתנו לך להיות בחוג עם ילדים בני 10.. תחפש בגיל שלך או חוג של מתבגרים ככה מ15 עד 17..או יותר וזה לא פאדיחה אני בחוג של מתבגרות ויש איתי בחוג אישה שיש לה ילדה בת שנתיים ואף אחד לא אמר לה כלום על זה..

NIR VENGER 17

New member
כנס...

שוב אחי.... אני בן 18 ואני מתאמן בסטודיו... אני חושב שיותר פאדיחה ללכת למסיבה של 20+ ולרקוד כמו מונגול חחחחח ויש סטודיו לגילאים שונים.... זה לא בעיה לברר אם תצתרך עזרה בקשר למציאת סטודיו תשאיר לי הודעה...פה..

למעלה