קטע שלי !!

Doc Ock

New member
קטע שלי !!

הקטע הינו סקיצה כמעט סופית, הסאונד לצערי לא הכי נקי שיש (זה מה שחרא רמקולים יכולים לתת). אשמח לקבל תגובות, הערות, הצעות לשיפור, ירדות וכל מה שבא לכם
וכמובן חג שמח לכל פורום קיובייס

Doc Ock

New member
נו מה .... ?

כל כך כואב לשמוע ? להוריד ? .....זה קטע טוב אני לא מעלה בררה... מעניין אותי איך הקטע נשמע ברמקולים אחרים אז בחייאת זומזום תשמעו ותנו איזה ביקורת .....

Mike A

New member
כי זה די חלש

זאת כנראה הסיבה שאנשים לא מגיבים

Doc Ock

New member
או יש צדיק בסדום

פאנן הקטע חלש ....למה ? אתה יכול לפרט טיפטיפה יותר לא... הבאס חלש הפאדים הלידים התופים או אולי הכל ביחד... או אולי סתם לא באלך לרשום ביקורת בונה אז תרושם חלש ...

babylon shit

New member
נו ו...

עוד קטע...והאמת, אני יכול להבין למה אין תגובות. אתה רוצה ביקורת בונה? - חכה חצי שנה, תשתפר, תשקיע, ורק אז שים על השולחן משו לשמוע, כי מה שיש פה זה צעצוע לכיתה א' בערך - אולי אתה רוצה שיסבירו לך בתגובה אחת את החומר של כל הבית ספר?

Doc Ock

New member
אשכרה כל אחד יותר אידיוט מהשני

צעצוע לכיתה א .... מה אתה דפוק ? ביקשתי ביקורת לא קונוטציות מטומטמות של בית ספר וכיתות... מה הקשר בכלל ? לא אהבת תן בקורות תגיד מה לא אהבתה תגיד מה אפשר לשפר, הקיק חלש, הבאס אפשר לנפח, עוד קצת רוורב על הליד, אבל אל תשחק אותה גאון הדור תופס תחת כאילו חתמת הרגע עם הומגה, ואללה אני בכלל לא יודע למה אני מבזבז תזמן שלי על הפורום הזה, כל מה שאתם יודעים לעשות זה לבאס אנשים שרוצים ללמוד ולהשתפר או לענות על השאלות הכי מפגרות בעולם שחוזרות על עצמם אלף פעם (איך אני מיצא לMP3 או איך אני מסמן לוקיטרים) ואללה עם אנשים כאלה אני לא רואה תפורום הזה מגיע לשום מקום וחבל כי יש אחלה מנהל שמשקיע בפורום אבל חרא של אנשים . and by the way אולי תעלה איזה קטע שלך נראה מה "התותח" יודע לעשות ....(שם כסף שאתה לא מעלה כלום כי אין לך ביצים לעשות כלום חוץ מלקטול אנשים שרוצים להשתפר וזה מופנה להרבה אנשים פה בפורום)

alt loc

New member
מר בחור

קודם תרגע ולך תשתה מים קרים להוריד תחום אחר כך תעלה לינק נורמלי שהקטע יעלה ונוכל להוריד כי הוא לא עובד אחר כך נדבר... אחר כך נתן לך ביקורת

Mike A

New member
שמע אחי

רוצה לדעת מה בדיוק לא טוב בקטע? הכל. תבין, כשיש קטע טוב אבל יש משהו אחד שניים שלא בסדר אז אפשר לתת עצות לתת פידבק. אבל כשיש משהו שהוא כולו ככולו בנוי בצורה לא טובה, מה אתה רוצה שנגיד לך? לנפח באס? להרים היהטים? קיצר, יש לך עוד הרבה מה ללמוד בכל התחומים לפני שנוכל לתת לך פידבק. כרגע זה בשלב שהפידבק שלנו יהיה "תלמד לעשות מוזיקה וסאונד, ואחרי זה תחזור". לא מתאים לך? לך למקום אחר.

עמרי 6

New member
זה פשוט מטופש

אפילו לא שמעתי את הקטע עדיין, אבל אתה בתור יוצר היית רוצה לקבל דעה כזו? "לך תלמד סאונד ונדבר". לא בא לך, אל תענה לו.

babylon shit

New member
אנשים יקרים

כמו שמישו אמר פה בפשטות - מה אתה רוצה, ביקורת? טוב. לשפר את הכל ... ה כ ל חביבי. שום דבר שם לא עובד נכון. וכן, זה עדיין נשמע צעצוע של ילדים, מצטער, אבל ככה זה, קבל ולמד או תתקוף ותשאר שם. אחי. לא לומדים מוסיקה ויצירה מתגובה אחת בתפוז, סתם שתדע...גם לא מ10. ואני לא מתנצח איתך בכלל. לא מעלה קטעים, אלא למקומות המתאימים, סורי, אבל אין פה מנהלי לייבל בפורום, ולא ממש רצות פה החתמות מטורפות. אז בקיצור. תגיד תודה שגרמת פה לכמה תגובות (די דומות,אם לא שמת לב), ושתה מיים קרים, תירגע...וכולי..

אחי

אתה קשה מידי עם הבחור במקום לענות בצורה כל כך עוקצנית יכלת לתת לו בדיוק באותה מידה 4 או 2 שורות של עצה ידידותית, אבל אתה מעדיף להיות עם האף גבוה.

Mike A

New member
מה קשה מדי?

זה יותר מ-2 או 4 שורות וככה אני נותן ביקורות, בצורה עוקצנית. מה לעשות. אנשים או שונאים אותי בגלל זה או מעריכים אותי ובאים במיוחד לקטילות האלה.. האמת בפנים. תבין, אני לא הולך לתת ביקורות של "נחמד, אבל" במיוחד כשזה לא נחמד. אם מבחינתך זה להיות עם האף גבוה, אז סבבה. לפחות אני לא צבוע ואומר את האמת. והאמת היא בטראק הזה יש יותר מדי דברים שעשויים בצורה לא מיטבית מכדי שיהיה אפשר לסכם את זה ב-2 שורות.

Mike A

New member
ועוד משהו

לא היית יוצא עליו ככה אם הוא היה יודע לקבל את הביקורת כמו שצריך ולא לקרוא לנו מפגרים.

סליחה

אני לא יודע מי אתה ולמה בכלל אנשים יבואו לשמוע אותך, למען האמת אין ממש (כל) ביקורת בונה בביקורת שלך ואם ככה אתה נותן ביקורות, אין לי מושג מי הבנאדם שיבוא לשמוע אותך אומר דברים שכאלה. אבל אם זה מה שאתה מרגיש, אז שיהיה לך בהצלחה. ואגב אם כבר לענות אז לענות עם קצת אהדה קצת הבנה, וקצת אבל קצת ראש.

Mike A

New member
לא היתה ביקורת בונה כי לא נתתי

ברגע שהתחלת לקרוא פה לאנשים אידיוטים לא רציתי לתת יותר

atmosvib

New member
שמע חבר . . .

קודם כל יש לי שאלה כמה זמן אתה עובד על התוכנה הזאת?? עכשיו קבל ביקורת. . . כל הקטע הוא מונוטוני (אחיד מידי ואין שינויים) אבל אתה חייב לדעת ש. . מוניטורים זה דבר שחובה שיהו כמו שצריך ועוד משהו תנסה להשקיע יותר מאמץ להעשיר את הסאונדים שלך חפש משהו יותר איך נקרא לזה מקצועי מבחינת סאונד אל תמהר לבנות קטע שב על זה קח ת'זמן ותשקיע . . מבחינת בנייה או סידור של הקטע זה לא רע אבל מוסיקה אלקטרונית היא צריכה להיות מקובעת יחסית . . . זהו עכשיו אם אתה רוצה יש לי גם קטע שעשיתי תאזין ותגיד מה אתה חושב נ.ב. קח הכל חפיף ואל תתרגש . . . גם אני אוהב את מה שאני עושה . . . ביי יום טוב אחי ו ב ה צ ל ח ה . . .

מונוטוני

גם אצלך אין עליות וירידות טובות מידי ומספיק העקרון בסדר, אבל אני ממליץ לך לנסות לבנות שוב את הקונספט של הטראק ולפני הכל לשלב אותו עם מעט רייד'ם. בהצלחה

Doc Ock

New member
אז ככה...

כדי להרגיע את נפשות הפורום הדואגות אני רגוע ושליו חברים, גלגלתי לי אמש גוינט הידרו שמן ושמתי הכל מאחורה ..... אני לא ציפיתי לתגובות כמו איזה קטע לפנים, או ואי תעשה לי ילד, בסך הכל רציתי קצת פוינטרים לשפור ואותם לא קיבלתי וחבל. לבבילון אני לא יוצר או מעלה קטעים או לומד או מה שבא לך בשביל לחתום בליבל או להוציא כסף מזה, אלא רק מאהבה למוזיקה ואני לי יוסיף יותר כלום. לאטומס אני עובד כבר איזה חצי שנה על הקיביס "און אנד אוף" מתי שיש זמן, בקשר לסאונד אני מסכים איתך לצערי אין לי כסף למוניטורים ואני עובד עם זוג רמקולים של מערכת איווה...(בעעעעעעע) אבל לקחתי את הערותיך לתשומת לבי. בקשר לקטע שלך היתי אולי משנה קצת ת'באס אולי מנפח אותו אבל חוץ מזה אחי הקטע יפה מאוד

למעלה