קטע שכתבתי.

luni2

New member
קטע שכתבתי.

קטע שכתבתי בחופש הגדול, על מישהי שהכרתי שנפטרה. מקווה שיצליח לעודד מישהו, או לעזור איכשהו. שלום אני נטע, חדשה בפורום. אני לא אכתוב כל כך הרבה כאן כי אני לא ממש מאמינה בפורומים, אבל אני אבדוק מדי פעם. לילה טוב לכולם

batel500

New member
בורכה הבאה ../images/Emo24.gif

ועכשיו אנלא הנוע"ליסטית היחידה בפורום =)

yaeli20

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אכן הכאב הזה הוא כאב של כולם ולצערנו גם אם הכאב הזה הוא לא באופן ישיר שלנו הוא תמיד מזכיר לנו את הכאב שלנו והכל מתעורר ומתערבב בכל פעם מחדש. ברוכה הבאה לפורומנו הקטן, תרגישי חופשי שזה יהיה נכון בשבילך לספר קצת יותר על עצמך. ובינתיים קחי כיסא, תרגישי בנוח וקבלי
חם

eshkolit32

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה לפורום

את מוזמנת להישאר, ולכתוב כאן באיזה תדירות שאת רוצה....תרגישי חופשיה. ובאמת כשמישהו יקר הולך מאיתנו בתקופה הראשונית קשה לתפוס את מה שקרה וקשה למצוא את הכוחות להמשיך הלאה. לאט לאט לומדים איך להתמודד טוב יותר עם הכאב, ותמיד אפשר לגלות את עצמנו מחדש, לגלות את העולם מחדש, את כל הדברים שיש לו להציע לנו. חשוב להיות חזקים כמו שכתבת כי יש אנשים שזקוקים לנו, אבל חשוב גם למצוא לנו את הפינה שלנו, את מה שמחזק אותנו, להחליט לעשות דברים שאנחנו אוהבים, להחליט לנצל את הזמן, לקחת על עצמנו פרוייקטים, ללכת בדרכים שייטיבו איתנו. זה אפשרי, וכפי שכתבת הזמן בהחלט עוזר לנו בהתמודדות עם הכאב על אלו שאינם.

למעלה