קטע שכתבתי

קאטיקט

New member
קטע שכתבתי

כאילו.. היה לי ממש ממש משעמם בשעור אנגלית. אז כתבתי קטע על קייטלין. כי אני ממש ממש אוהבת אותה. קייטלין לא מפסיקה לרדוף אותי בחלומותי. אותה אישה אדומת שיער, שאז, לא היססתי לשסף את גרונה, רודפת אותי עכשיו בכל מקום. כל לילה אני חולם על דמה הזורם במורד חרבי\פגיוני (אני לא ממש זוכרת אם זו הייתי חבר או פגיון שהרגה את קייטלין) ושומע את קול טיפות דמה פוגעות בריצפה. כל פעם בחלומותי, אני רואה את דמותה התמירה והמלאת גאווה אומרת לי, ללא קול, דברים שאני לא יכול להבין. אני רואה אותה מטיילת לה, בשמלתה השחורה, שיערה נח בשקט על כתפיה, אבל עינייה מלאות הבעה. מלאות בצער על גוריה שאבדו לה במלחמה. על אהובה היקר, אב ילדיה, שאבד גם הוא. על אחיה, שנכלא ביום נישאיו. על אביה, לורד הוסטר, שנכנע בסוף למחלה האכזרית, לזקנה. ואפילו על ג'ון שלג. ראיתי עצב עליו. על כך שכל אחיו אבדו לו, על זה שהוא בחומת השחור, לבד כולו. אנוכי מודע לכך שקייטלין מעולם לא חיבבה את ממזרו של נד,אך בכל זאת, אני משווה למצוא עצבות גם עליו אז כמובן, שהכתיבה זוועתית ולא מלוטשת. כתבתי קטעים יותר טובים על קייטלין. ואממ. הכתיבה גם לא כמו של מרטין. אבל.. התחשק לי להעלות את זה. D:

קאטיקט

New member
הו.

תודה. לא הייתי בטוחה בזה. אעא.. קראתי את מר אל כאן אנה, ואני מעריצה את אנה. אבל יותר אתפוליאנה. כי לפי דעתי אנה הייתה גדלה להיות יצור מפלצתי.

לא רע ../images/Emo13.gif

אם כי לקראת הסוף זה נראה יותר מדי כמו רשימה - מלאה בצער על אביה, על אחיה, על ילדיה וכו'. בכל מקרה הכיוון מעניין ושווה לפתח את זה - נשמח לראות עוד קטעים שכתבת!

קאטיקט

New member
תודה D:

ת'אמת.. זה היה קטע הרבה יותר ארוך של איזה עמוד וחצי. אבלהתעצלתי לכתוב הכל.

למעלה