קטע שכתבתי - The Poet's Bloods

meandmeandme

New member
קטע שכתבתי - The Poet's Bloods

אני כבר כמה זמן עובד עם מין תוכנה כזאת שנותנת לי לכתוב תווים לכל כלי והיא מנגנת לי את זה במידי. לא מזמן סיימתי את אחד הקטעים הראשונים שלי ובגלל שהוא ברובו פרוגי הייתי רוצה להשמיע לכם אותו. לקטע קוראים The Poet's Blood. הוא 13 וקצת דקות אם אני לא טועה וכלים שהשתמשתי בעצם זה בעצם בערך כמו ההרכב הראשוני של ג'נסיס. חליל, גיטרה קלאסית, גיטרה חשמלית, קלידים, תופים, בס, שירה. את השירה לא יכולתי לכתוב במידי ככה שאם יש קטע שאתם מרגישים שהוא ריק יכול להיות שזה בגלל שאמור להיות עליו את השירה. הנה המילים: "Smile!" cried the marry man With his finger on the triger Capturing a moment so profound "Relif!" cried out his subjects when the torture time was out returning to thier ordinary frown Kings may rule this land But the followers drive it on With the cheepest fule on plant numb Despeir Denail As one "Bow!" cried the pittyfull To the straightly fashioned line Ordering respect upon the worthy "Be gone!" cried the murderer Of hopes and dreams combined Sending the healers to seek thought My fair lady Have you come to fill me with desire? Lust unreacable? Touch untouchable? Speak now or flee your gown My queer layer Have you come to fill me with desire? Goals unreacable? Wealth untouchable? Speak now or loose you job Queens may rule our kings Though mercy can balance all With the sorry look on faces dumb Remorce Grief As one This pale night acommpenid me As I visited old thoughts Its moon shinning onward Lady Wind whisperd songs As the organic band played tunes Pure and Raw alined Majastic mister mirror Looked obbsesevly into my eyes To see my sharp remains A spirit crafted by the river of childhood And it stands in sorrows way "Alas!" cried the poet As the tear crawled down his spine Resorting all the pain within a drop אם תוכלו לא להתיחס לעצם העובדה שהקטע הוא מידי זה יהיה נחמד. אני סך הכול בן 14 ואין לי ממש להקה או אולפן נורמלי. אז... אממ.. תשמעו אם אתם רוצים ותגיבו על הליריקה או על המוסיקה או על שתיהם. חשוב לי מאוד לדעת מה חושבים על זה. תודה רבה לכל המגיבים.

כל הכבוד. קטע מעולה.

אתה מלחין מאוד מוכשר. מאוד משמח. באיזו תוכנה אתה משתמש? יכול להיות שפינאלה?

xoxolka

New member
באמת קטע מעולה

גם המילים מאוד מעניינות. סחטיין

meandmeandme

New member
תודה רבה לשתיכם!

אני באמת מעריך את זה! מאוד! תודה רבה!! ולאריק: התוכנה שאני משתמש בה היא חובבנית מאוד. היא נקראת Guitar Pro. אפשר לכתוב גם טאבים עם תבניות מקצב של תווים וגם תווים רגילים. אני ממליץ עליה מאוד. תוכנה מעולה. שוב תודה!

שמע

אתה צריך לעבור לפינאלה. אם זה מה שעשית עם תוכנה חובבנית, זה יהיה מאוד מעניין לדעת מה תעשה עם תוכנה מקצועית, שכל מטרתה היא לתת לך עוד "ידיים" כדי לממש את הדמיון העשיר שיש לך. Finale 2003 המלצה חמה מאוד. אתה יודע איפה להשיג. (ואם לא, אל תהסס לפנות אלי או לכל אחד אחר שעוסק בהלחנה. 85544171)

meandmeandme

New member
אמיץ מאוד ככה לפרסם מספר טלפון ../images/Emo4.gif

אני מקווה שלא תתחרט על זה. אממ... אפשר למצוא את זה בחנויות אופיס דיפו וכאלה נכון? כמה זה עולה?

HelterSkelter1

New member
LOL פידחת פעמיים D-:

זה איי סי קיו ולא מספר טלפון, ואת התוכנה ניתן להשיג באינטרנט, בקלות. לא נורא, העיקר שאתה כותב מסויקה טובה

HelterSkelter1

New member
משמיעה שנייה

זה קטע מעולה, באמת. יש שם כמה קטעיים ברמה מאוד גבוהה. כל הכבוד

HelterSkelter1

New member
מצויין../images/Emo70.gif

באמת! קטע מעולה, במיוחד התרשמתי מהליינים של הבאס, והתופים המעולים. כל הכבוד!

jt7785

New member
ואללה בחור...

כל הכבוד, קטע מצוין. כמו שאמרת חבל שהוא במידי אבל זה בסט אז איט גטס... אממ, הייתי שמח לשמוע ביצוע מלא, גם עם המילים, שמרשימות מאוד יחסית.. כל מה שיש לי לאחל לך שהשיר יראה אור.

meandmeandme

New member
תודה רבה גם לכם!

אני באמת מעדיף שלא ישפטו אותי בהתאם לגיל שלי. נותים להקל עלי ולא להגיד את האמת. אני מקווה שהדעה שהצגתם היא באמת הכנה. באמת חבל שזה מידי ותאמין לי גם אני הייתי מת לשמוע ביצוע אמיתי של זה. אני בנתיים מחפש נגנים. בגלל שאני גר בדרום וכמות האנשים (במיוחד בגיל שלי) ששומעים ומנגנים פו פרוג היא מאוד מעוטה. אז בנתיים אני מחפש מכל רחבי הארץ. בנתיים מצאתי רק אחת שנראת לי רצינית, שאהבה את הקטע ושמנגת גיטרה. שאני ימצא את כל ההרכב אני ישלח את התווים לכולם ובתקווה נוכל להפגש ולהקליט את זה מתישהו. הלוואי.

The Dream King

New member
אם אתה צריך קלידן רחובותי, צור קשר.

הייתי רוצה לעבוד עם מי שהלחין את הקטע הזה...

נחמד מאוד

רואים שהשקעת, וזה נשמע טוב. עצה קטנה בקשר למילים - מתקן השגיאות האוטומטי של MS Word יסייע לך בתיקון כל מיני טעויות קטנות וטורדניות.

avivs

New member
קטע ממש יפה

אבל לא הבנתי איפה בידיוק נכנסות המילים.

meandmeandme

New member
זה ככה:

את שתי הביתים הראשונים שרים יחסית בהתחלה. יש את הפתיחה עם החליל, ואז יש את הסולו גיטרה הפיצפון ואז מעבר ושם את שתי הבתים. את ה"פזמון" הראשון שרים אחרי הסולו חליל, בקטע שנכנס סטרינגס. שתי הבתים הבאים באים על אותה מנגינה כמו הפזמונים הקודמים אחרי הסולו גיטרה ואחרי המעבר של התופים. הבתים עם העורך דין והאישה באים מיד אחרי אלה. הפזמון השני בא אחרי הסולו קלידים בקטע שהגיטרה עושה את התפקדים שהסטרינג היו אמורים לעשות. הקטע עם הירח והרוח והמראה בעצם מוקרא על רקע ג'אם קלידים וגיטרה בקטע הריק הארוך עם הסינטי. את הבית האחרון שרים ממש בסוף, בקטע שיש רק גיטרה קלאסית. אני יודע שזה לא הכי מובן אבל זה בערך.

למעלה