קטע שהיה בלילה...

makron2

New member
קטע שהיה בלילה...

הזכרון שלי מאוד גרוע בגלל שההשקעה שלי אפסית בתחום חשוב זה אבל הנה משהו שקרה אתמול.. היה לי מיילד דיי ארוך שבו כייפתי,בנקודה מסויימת הייתי ליד הים על מזח והחלטתי לשלוט קצת בים,לאט לאט יצרתי סערה ואז בא גל ענק לשטוף אותי ועצרתי אותו,עוד תעופה וכאלה והתעוררתי. מיד לאחר ההתעוררות ניסיתי קצת ויילד ושראתי שזה הולך צולע אז ניסיתי הקרנה מנטלית שזו שיטה שקראתי עליה שהיא כמו חצלול אבל פחות כוללת את עצמנו בתוך החלום,יותר מציגה מקומות/סצנות בפנינו וניתן לבצעה ברמות קלות יותר של טראנס(אפשר לעבור ממנה לחצלול מלא גם) -תאור השיטה:בעקרון צריך לדמיין נקודה לבנה/איקס בשדה הראייה ולהרחיק אותה ולהקריב אותה כדיי לקלוט שהשחור שבו אנו בוהים הוא יותר תלת מיידי - לאחר זמן מה התחלתי לראות באמת את הנקודה מרחוק ואז התקרבתי אליה וראיתי דלת במקומה,התקרבתי עוד ונסיתי לפתוח את הדלת(שהייתה יותר קווי מתאר של דלת)אבל נכשלתי. בגדול בתאור השיטה מסבירים שאפשר לפתוח את הדלת ולראות סצנה ובמידת הצורך לעשות זום אאוט ולמצוא עוד נקודת אור בשחור ולעשות עליה זום וככה לעבור מסצנה לסצנה - סתאם רציתי לנסות את זה.

silverhawk

New member
יפה מאוד

השליטה בים היא בהחלט מרשימה! בנוגע לשיטה שתיארת, לא כ"כ הבנתי מה מטרתה ומה אמורים לעשות בה...

makron2

New member
בגדול...

מדובר על שיטה שראיתי בלוסידולוגי 102 ושם הוא מסביר שזו מעיין חוויה של מציאות פנימית בדומה לחלום צלול ויילד רק קלה יותר להשגה ז"א ניתנת לביצוע ברמות פחות מתקדמות של טראנס ומורכבת בעיקר מהתבוננות *פסיבית בסצנות חלום ללא יכולת שליטה על המתרחש בהם אבל עם יכולת לעבור מסצנה לסצנה באופן מודע ולפי בחירה - מעיין היפנוגוגיה בשליטה מסויימת וממנה אם רוצים ניתן לעבור לחצלול מלא.(סוג של מצב בניים יציב).

rotavori

New member
אם תוכל להרחיב

אני אשמח מאוד אם תוכל להרחיב קצת על השלבים של השיטה ובכללי אתה ממליץ לנסות אותה?

makron2

New member
זו שיטה...

שדיי חדשה לי והנסיון שלי בה מוגבל,אני ממליץ בחום על טכניקת המיילד הבדוקה,כמה הודעת למטה יש הודעה בשם "מיילד פרוט ושאלות" שכוללת הסבר *מקורי ומפורט באנגלית ולאחר מכן יש דיונים בנוגע לדרך הבצוע - יעיל מאוד.

DLS2

New member
מגניב

אהבתי את הרעיון של שליטה בים מאמץ את זה

למעלה