קטע קצר ומוזר...

Inoni

New member
קטע קצר ומוזר...

אז ככה : אתמול נסעתי להנאתי להרצליה, (כמעט חודש אחרי שקיבלתי את ה-T4 ואני עדיין עושה סיבובים סתם...) בדרך חזרה נסעתי דרך איילון עם הבקרת שיוט כדי לתת למנוע להירגע קצת, בקיצור, כשעברתי ליד הכניסה של רוקח (כלומר מאיפה שנכנסים לאיילון דרום מרוקח), ראיתי פקק גדול ובסופו שתי ניידות שחוסמות את הנתיב ולא מאפשרות להיכנס לאיילון, ואז פתאום שמתי לב שאני לבד על הכביש... ב-22:30 בערך, לא שיא העומס אומנם אבל לבד?! המשכתי לנסוע והגעתי ליציאה של ההלכה ושם יצאתי, ואז ראיתי שגם שם הירידה לאיילון דרום חסומה על ידי משטרה ושוב פקק... מוזר. מישהו יודע למה חסמו את הכביש ??????? אחרי זה ממש הצטערתי שיצאתי בהלכה מבלי לבדוק מה יש בהמשך... ינון, שלרגע הרגיש כמו שר שנוסע באיילון בוולוו לבד...

be_roo

New member
אין מושג, וזה מה שמדהים

סוגרים את אחד מעורקי התנועה שראשיים בישראל ואף אחד לא ידע מזה ובטח שלא למה. הם לא יטרחו לשים שלטים מאירי עיניים לפני הכניסות כדי להמליץ לאנשים לקחת מסלול חלופי, אתה צריך להגיע עד לכניסה ורק אז לגלות שהיא חסומה. "אבל הודענו בגלגל"צ".... כאילו שיש איזושהי חובה על פי חוק להאזין לתחנה מסויימת ברדיו בעת הנהיגה. בצרפת, כסוגרים כביש יש שלטים שמודיעים על כך קילומטרים מראש (אילו רק ידעתי לקרוא צרפתית
). פשוט מדהים.

fazer

New member
לשניכם:

Inoni: חוסמים את כ-ל איילון בכדי שאתה תוכל לבדוק מהירות מירבית ב T4 ואתה נוסע על קרוז קונטרול?! לדעתי בסוף איילון חיכתה ניידת של שלוותא לקחת אותך לאישפוז. שיר: אם את לא יודעת צרפתית איך את יודעת שאלו היו שלטים שמתריעים על שיפוצים בכביש, ולא לדוגמה שלט שאומר "זהירות נהגים ישראלים בדרך"?

Inoni

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פעם שלישית שאני צוחק

היום... תודה לכולם... :) ולא סתם בקרת שיוט אלא על 90... בכל זאת קצת הרצה, וכל הדרך להרצליה בכביש החוף פתחתי (יחסית להרצה) חזק מאוד... ומזל שנסעתי לאט עם כל המשטרה, אני ממש סקרן לדעת מה קרה שם, פשוט סגרו את כל הכניסות לאיילון דרום.

B.M.F

New member
אתה מתגלגל לפי מד המהירות ?

אותי מעניין רק סל"ד. אה .. - וחום מנוע.
מד המהירות במקרה הטוב, משני.

be_roo

New member
בכל מה שקשור לנהיגה

ובעיקר לאוכל, אני מבינה שוטף

למעלה