קטע קטע

נועהב1

New member
קטע קטע

טוב, אז מעבר לעבודה וקיטורים, הבילוי בחודשיים האחרונים הוא פגישות, בדיקות ושיחות טלפון עם רופאים. היום סוף סוף אני יומיים לפני המחזור הבא, אין כאבים (זה בדיוק היומיים שלושה בחודש שלא כואב), ואפילו היה מצברוח טוב! החלטנו להשתולל וללכת לקניון לראות איזו שרשרת נחמדה שראיתי בעיתון. נכנסנו (אני ובעלי היקר, שבזמן האחרון תומך בי בכל שיגוע שיש לי ומוכן אפילו ללכת לקניון!), וכמובן שמצאה חן בעיניי השרשרת הכי יקרה בחנות. לדברי המוכרת- "בסדר, אז תתפנקי מדי פעם, זה רק 7990 ש"ח..." להתפנק לא התפנקתי, לפחות יש לי טעם יקר... בקיצור- דרושים פינוקים למעוטי יכולת..

זואילי

New member
יש לך טעם יקר...../images/Emo130.gif

לפני הניתוח התפנקתי בקניית 5 חזיות וחילקתי את הטוטאל ל - 10 תשלומים. בלי שום בעל.
אולי האנדו גורם לנו לאבד את הראש בשופינג??
תשמעי, יש לי קבוצת חברות שבכל כמה זמן אנחנו נפגשות, אחרי שכל אחת עשתה סדר בארון שלה, ואנחנו מחליפות בינינו סחורה, ומה שנשאר - אנחנו תורמות. גם מרויחים גרדרובה חדשה וגם עושות מצווה. יש כאלה שגם מביאות אקססוריז לבזאר. נסי ותהני.

gui1

New member
גם אני הייתי במפגש החלפות

אחלה רעיון אחלה תוצאות אולי אפשר לארגן משהו כזה בנינו ?

lior362

New member
רעיון מצוין!

יש לי טונות טונות טונות של בגדים ונעליים שחייבים לעשות אתם סדר. מידת נעליים 36 . יש מישהי? סינדרלה ....

סינדרלה זו אני

ולא רק בגלל שאני מידה 36 אלא בגלל שפויינק ב- 00:00 אני במיטה אחרת אני דלעת.....

lior362

New member
טוב אז תתחילו לתכנן

יש מגפיים , נעליים , סנדלים , אין כמעט שטוח כי אני טין טין הגמד. הרוב על עקבים 10 ס"מ אחרת לא רואים אותי .... יש נעלי התעמלות , יש נעלי אצבע, נעלי קש. והעקר מידה 36 שזה אחלה .... יש זוגות נעליים שעומדות מיותמות כי קניתי ברגע של טירוף. עכשיו נתתי לפועל המשפחה שלנו נעלי התעמלות לילדות שלו כי לא מצאתי בנות 36. טוב לילה טוב
כבר יום חדש

לוואנדר

New member
ואני חשבתי שרק אני 36

מה שטוב, תמיד יש בסוף עונה נעליים במידה 36 נעליים שבנורמל עולות קרוב ל-1500ש"ח זוכה לקנות בסוף עונה ב- שליש מחיר. איזה כיף לנו!!!

lee E

New member
../images/Emo91.gifאת המידות שלנו אפשר

למצוא בחנויות נעלי ילדים

lior362

New member
חלומו של כל גבר

זו בחורה עם כף רגל קטנה..... בסין היו קשורים לילדות את כף הרגל כדי שהיא לא תגדל - האמת די מזעזע גם קראתי את זה באיזה ספר את בטח תדעי איזה ....

lee E

New member
יודעת אבל לא זוכרת את השם../images/Emo163.gif

בעולמה של הגיישה..או חייה של הגיישה...הספר על חייה של הבחורה הסינית, נדמה לי שהפכו את זה גם לסרט. בכל מקרה, מתארים שם בצורה די לאקונית את תהליך קשירת הרגליים..לאקוני אבל ברור שזה תהליך מזעזע.

למעלה