קטע עם השותף......

שריתוש26

New member
קטע עם השותף......

ולא הטרדה מינית דווקא. קצת הדדי... גם אני הייתי נגד עד עכשיו , אבל השותף שלי כזה יאמי.... שפשוט לא יכולתי לוותר על זה וזה קרה. עכשיו אנחנו ישנים יחד כמעט כל לילה. אנחנו לא "ביחד" ואני עדיין יוצאת לפעמים עם אחרים (והוא חוקר אותי) נראה לי שהוא לא יוצא עם אף אחת אבל גם לא משנה לי. למישהי/ו זה קרה? הייתם חוצים קווים אדומים עם שותפים?? הייתם רוצים??

../images/Emo128.gif כבר חציתי ../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה
. את מוזמנת לספר עוד על עצמך כדי שנכיר (אבל רק אם את רוצה
). החבר שלי היה קודם ידיד טוב, ואז גם עברנו לגור ביחד, ומפה לשם, בעיקר כשהמרחק בין החדרים לא גדול - זה הפך ליותר מזה. אז בגלל שהיינו חברים טובים מקודם כנראה שזה אחרת, אבל מה שכן, עם השותף הראשון שלי ממש היתה לי התלבטות. כבר סיפרתי פעם שכשהלכתי לראות את הדירה עבר ברחוב בחור שווה כך שכבר עשיתי לי
בראש על הסביבה האיכותית - ואז הסתבר שזה השותף המיועד
. אבל בסוף ויתרתי על העניין, כי לא רציתי בלאגן. בכל מקרה, כל עוד טוב לשלניכם עם הסידור הזה, אני אומרת לכי על זה
- ולכי תדעי - יכול לצאת מזה גם יותר
.

כיף לכן שמצאתן שותפים שווים

ורק אני נדפקתי עם ילד מפגר שבעל הבית הביא השד יודע מאיפה, שעכשיו אמא שלו טוענת שאני סתם משקרת שהוא איים עלינו באלימות וגונב ועושה בלאגן, ושבכלל אני הטרדתי אותו מינית והיא תתבע אותי בגלל זה. אם מישהי מוצאת את עצמה עם שותף שווה וחמוד ולא רוצה להיכנס לבלאגן - שתקרא לי, ואני כבר אדאג שהוא יהיה תפוס (ואם זה יהיה בקרוב, זה אומר גם שיהיה לי איפה לישון במרכז...)

לא רוצה להכנס יותר מדי לחיים...

של אנשים. אני נגד השטויות האלו. אם את רואה בו יותר מידיד לסקס זה סיפור אחר.

1Eliko1

New member
אני דווקא בעד ../images/Emo45.gif

לדעתי עדיף לעצטער על דברים שעשיתי
מאשר על אלו שלא

למעלה