קטע מתוך שיר

darla

New member
קטע מתוך שיר

מתוך האלבום the wall של פינק פלויד,בשיר nobody home,ממש לקראת הסוף נשמע קול אומר : surprise,surprise ,surprise . זה נשמע כמו קטע שנלקח ממקום אחר ונטמע בשיר. לא הייתי מקדישה לזה יותר מדי תשומת לב בדר"כ אבל אתמול ראיתי את הסרט פורסט גאמפ ובאחד הקטעים (בבי"ח ,לאחר שפורסט נפצע אם לדייק),בדיוק לשתי שניות פורסט צופה בסרט ישן בטלויזיה והקול מהסרט הישן הוא אותו הקול מהשיר-סורפרייז סורפרייז ...בעצם כשאני חושבת על זה אולי היה בדיוק את אותו הקטע גם בסרט החומה ,בין הסרטים שהוא בוהה בהם בטלויזיה. ניסיתי לבדוק ב imdb אבל לא ממש הגעתי לאנשהו. שאלתי (שאלותיי) בעצם היא האם זה באמת אותו קטע ואם כן מאיזה סרט זה לקוח? יש לי בעייה דומה עם שיר של הסמית´ס אבל אני לא מצליחה להיזכר כרגע איזה שיר זה אז נעזוב את זה. תודה מראש לכל מי שיענה,העניין הזה באמת כבר מתחיל לשגע אותי. darla

darla

New member
אני לא מחפשת שיר

אני מחפשת את הסרט שבתוך השיר.

aus der Gomer Pyle

תחפשי בגוגל בפעם הבאה. http://www.google.com/search?q=pink+floyd+wall+surprise++nobody+home&num=100 אכן צדקת, יש קשר בין השירים (מגניב, אגב, שעלית על זה) המכנה המשותף הוא Gomer Pyle. בסרט פורסט גאמפ, הוא יושב ורואה את זה בטלויזיה (לא יודע על מה הוא יושב בדיוק, לא ראיתי בעצמי את הסרט) Gomer Pyle זה איזה סיטקום אמריקאי, מן הסתם. או בריטי. מה ההבדל. העיקר שזה סיטקום ידוע. כנראה הגויים מבינים עניין כשאומרים להם סורפרייז (ע"ע סוזי)

darla

New member
!toda,toda ,toda

עוד לא הספקתי לבדוק את כל הקישורים (כי אני שיכורה קמעה),אבל תודה רבה על התשובה וכל המאמצים שהיו כרוכים בהשגתה! עכשיו אני יכולה להירגע. מבטיחה לעיין בהכל מחר ברגע שהחדר יפסיק להסתובב,והעטלפים הקטלניים יפסיקו להתקיף, darla

מגניב! ספרי לי מה גילית

על עצמך כשהיית שיכורה (באופן כללי). זה מעניין אותי. שמשון הפיכח (לפחות כרגע)

darla

New member
בוקר טוב

קראתי את הכתבה שצירפת (היה הרבה יתר קל מאשר בחמש בבוקר) ,כנראה שמדובר באמת באיזה קאלט אמריקאי רציני שהצלחתי לפספס,אבל טוב לדעת. ואת השאלה שהייתה לי על הסמית´ס כבר הצלחתי לפתור.הידד לעצמי. וגיליתי שכשאני שיכורה אני לא נוהגת כ"כ טוב.לא שותה יותר.פיכס. (עד שישי הבא). שאזאם, darla היי,לא אמרת על מה חבל !

לא, זה עוף תופיק טובי!

אבל אני אשלח לך מסר

למעלה