קטע מתוך טבלה

nscom2k

New member
קטע מתוך טבלה

אך ניתן לבנות שאילתה שתוציאה מטבלה קטע של רשומות מרשומה מספר ? עד לרשומה מספר ? . למשל שתוציא מרשומה מספר 10 עד לרשומה מספר 20

eli_leiba

New member
אתה צריך לבנות טבלה זמנית

שהשדות שבה הם שדות השאילתא + שדה identity ואז לעשות insert into #tmpTable (f1,f2,f3.....) select .. ....... ופקודת select from #tmpTable where id between x and y x,y הם הגבולות

אמיר ט

New member
ויש עוד משהו שאפשר לעשות

אם אתה לא משתמש ב ACCESS אלא במסד נתונים קצת יותר רציני אתה יכול להשתמש ב LIMIT. למשל אם אתה יודע שלגבי שאילתה מסוימת אתה רוצה את רשומות 10 עד 20 שלה אז תוסיף בקצה שלה את קוד ה SQL הבא : LIMIT 10,10 העשר הראשון אומר מאיפה להתחיל לקחת רשומות והמספר השני אומר מאותה נקודה כמה רשומות לקחת. בברכה, אמיר טטלבאום.

גרי רשף

New member
פטנט מתחכם

נניח שאתה צריך את רשומות 10-20 מתוך טבלה ממויינת לפי תאריך: Select Top 10 * From (Select Top 20 * From Tavla Order By Taarih) Order By Taarih Desc כלומר: יש לקחת את 20 הראשונים מתוך טבלה הממויינת בסדר תאריכים עולה, למיין את ה-20 בסדר יורד, ולקחת את 10 הראשונים.

אמיר ט

New member
שאלה ששורה בתשובה של גרי

איך אני יכול לעשות SUB QUERY ב ACCESS הבנתי שעם IN אני יכול אבל הוציא מותיא לי שגיעת ODBC, ובדקתי הסינטקס נכון. יש אולי עוד שיטות ? אמיר.

גרי רשף

New member
Sub Query ב-Access

למיטב זכרוני, ב-Access ניתן להשתמש בתת שאילתה ב-Where ולא ב-From. למשל- אפשר: Select * From ... Where ... In (Select ... From) Order By ואי אפשר: Select * From (Select ... From Where..) Where..Order By אם למישהו יש אינפורמציה אחרת או נוספת- אשמח להתעדכן.

למעלה