קטע משעשע

אילילי

New member
ממש לא

הכוונה לא היתה ציניות אלא להראות כי מימוש עצמי כל כך שונה אצל כל אחד ואחד מאיתנו. רבים חושבים כי לו נוכל לעבוד כמה שפחות ולהרוויח כמה שיותר הרי ניצחנו והנה אנו רואים כי גם אלו שבידהם הכלים והידע לעשות כך לא מרגישים שלמים. עם תלוש המשכורת חיים יום בחודש עם המשרה כל החודש.(לא אמרה מדויקת אבל מבהירה כוונות..) יום קסום לכולנו

kung fu

New member
(ואם זה קשור איכשהו לשיווק הרשתי

אז אני לא מעוניינת)

uriziv

New member
שתי תשובות בעניין " אפשרות "

שתי תשובות אפשריות בעניין אפשרות - זמן וכסף. האחת פשטנית - כן זה שיווק רב שכבתי , צר לי שלא יכולתי לעזור יותר. לפי התרשמותי מחברי הפורום הזה איני חושב שתשובה כזאת תתקבל בהתלהבות רבה. אשר על כן יש תשובה נוספת. היות ואיני רוצה להתפרץ לדלת פתוחה אנא ספרי מה את יודעת על שיווק רב שכבתי ומה נסיונך בתחום - אם יש . שיהיה לך יום נפלא

kung fu

New member
אין לי נסיון בתחום שיווק רב שכבתי

אך ממה שקראתי באתרי אינטרנט, זה לא מעניין אותי
תודה על ההצעה בכל אופן.

uriziv

New member
פעם אחרונה - "אפשרות"

ניסיתי וגם זה שווה משהו. אני מעריך את נחישותך למצוא בדיוק את מה שאת מחפשת ומחזיק לך אצבעות. הרבה הצלחה לך .

kung fu

New member
קיבלתי הצעת עבודה נחמדה

של משכורת 6000 ש"ח + הטנות שונות וכדומה, אבל למשרה מלאה של עבודה כל יום מ-08:30 עד 17:30, ושישי עובדים פעם ב... וכו'. בקיצור ממש ממש לא מתאים לי. גם הבנתי (ממישהי שעבדה שם בעבר) שהרבה פעמים לא מסיימים בדיוק ב-17:00 (מסיימים ב-17:30 או 18:00 או 18:30, אבל מקבלים כסף על שעות נוספות). בכל אופן, מה שחשוב הוא שעשיתי עוד ראיון עבודה, ושאני עובדת על הנושא, ומאמינה בעצמי!
בנוסף, אני מתכוונת לעשות רשימה של דברים שאני אוהבת לעשות, ולתמחר את הדברים האלה. נראה מה יקרה עם זה

רק אני והגלשן שלי

מכירה את הבורסה למימוש חלומות ? העקרון שהוביל אותי ביצירת פינת המפגש הזאת הוא שחייבים להכריז בקול רם על משאלה, זה מגביר את עוצמת התפילה. האם ביקרת שם לאחרונה ? ספרי לנו על רשימת הדברים שתגלי. האם את מרגישה שאת כבר נמצאת בתקופה טובה של השקעת אנרגייה בעשייה ? שהוע נפלא אמיר

kung fu

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo141.gif

כן, מכירה
יצא לי לקרוא ולעבור על הדברים שאנשים הציעו. אחרי שאני אעשה את הרשימה..... רגע למה לדחות?!??! אני אעשה את הרשימה הרגע!!!!! המשך בהודעה שתבוא אחרי הכנת הרשימה
למיכל!

kung fu

New member
חזרתי ../images/Emo6.gif

אז הכנתי לי רשימה של דברים שאני אוהבת לעשות, וניסיתי לתמחר אותם אבל לא ממש הצלחתי
אני אמשיך לעבוד על זה. כן, אני נמצאת בתקופה טובה של השקעת אנרגיה בעשייה
ממש פרצתי מחסום ענקי שהיה לי
אני גם עובדת על הגברת האמון בעצמי

למעלה