קטע מצחיק

natan44

New member
קטע מצחיק

את נימי העיפו מערוץ הילדים בגלל שהוא עשה היפ הופ והיה בשבק (ככה השמועות אומרות אני לא יודע אם זה נכון או לא אני יודע שהוא עשה קטעי ראפ בחלק מהשירים של הערוץ אבל עדיין אלה השמועות) ועכשיו הם עושים בערוץ תחרות היפ הופ בין המנחים איך שגלגל מסתובב

נחמד, אגב.

נימי כן עשה כל מיני קטעי ראפ והי הופ בערוץ הילדים... אני זוכר שהוא שר את "זה סימן בשבילי" ועוד משו "למה אני" או משו כזה ויכול להיות שאאת "להתנדב מכל הלב" נראלי היה לו איזה בית שם או משו וגם ב"להקשיב אחד לשני" רואים אותו עם גיטרה שם... כעמט בטוח שמה שאמרתי נכון..

בולשיט.

לומר שערוץ הילדים העיף אותו בגלל שהוא עשה ראפ, נכון כמו להגיד שפילוני התקבל ללהקה בגלל הצבע של הגיטרה. ערוץ הילדים נהנה מאוד מאוד מהראפ של נמרוד ומהבגדים הצבעוניים שלו. כמה זמן נמרוד היה בערות הילדים? בערך 3 שנים? במשך אותה התקופה הוא הפסיק להיות בשב"ק והמשיך עם ערוץ הילדים. נמרוד עשה ראפ לפני שהגיע לערוץ הילדים, וימשיך לעשות ראפ גם בערוץ הקשישים.

natan44

New member
נכון

עכשיו אני ניזכר באמת שהיו לו כמה קטעים וגם לגיל ססובר (מה איתו היום??) יש היל התהילה של ערוץ הילדים מראים שם כל מיני קטעים מהעבר והראו שם שיר לא זוכר על מה אבל נימי מכחב שם עם כמה בתים של ראפ

ToMa7

New member
תראו יש היכל התהילה הנוסטלגיה של

ערוץ הילדיםםם אחח איזה נוסטלגיות הראו את נמרוד רשףףף עם הראסטותת איזה תוכניות איזה איכות הייתה לנו פעםםםםם איפה זה היום איפההההה

אני שמעתי שהעיפו אותו

בגלל שהיו לו רסטות ועכשיו היה איזה סיפור עם זה כי הם עשו קליפ חדש משו על קסדה ושמו רסטות.....

לא צריך להיות דרמטים

לפעמים אנשים מפסיקים לעבוד במקום מסוים, בתקופה האחרונה זה אגב קורה יותר ויותר (חודש שעבר פוטרו מעל 20,000 איש, שיא של כל הזמנים בנתיים). לא תמיד יש דרמה גדולה מאחורי זה, ולפעמים יש אנשים בעלי אינטרס לומר "העפנו אותו" כי זה הופך אותם למשוה בעיניהם. גם אם (ואני לא אומר שזה המצב) ערוץ הילדים החליט לסיים את שיתוף הפעולה מיוזמתו, אז התירוץ לא חשוב. אילו העבודה היתה מסתיימת בגלל השיער/סגנון מוזיקה, נמרוד יכול היה לתבוע ולזכות. לפעמים נוצרת אווירה לא נעימה במקום העבודה ושני הצדדים נפרדים.נמרוד היה בשב"ק, עזב את שב"ק, עכשיו הוא שוב בשב"ק. הכל בסדר. לא צריך לעשות דרמה איפה שאין.

למעלה